Het dagboek van Melissa Kampers – 9 en 10 november 2021

9 en 10 november 2021

We bevinden ons in de Twilight Zone waar gewone mensen in absurde situaties terechtkomen en de uitdagingen aangaan om weer terug te gaan naar een gevoel van normaal. Een gezonde basis in contrast met het krankzinnige dat ons gezond verstand tart. 

Weer worden mensen geleefd door de misdadige maatregelen van een demissionair kabinet mede mogelijk gemaakt door de volksverraders in de kamer. 

Wat hier op het spel staat zijn onze vrijheden en mensenrechten. De besmettingen zullen voorlopig blijven stijgen en dat geeft dit kartel het benodigde excuus om hun macht te misbruiken. De maatregelen hebben namelijk niets met volksgezondheid te maken. De coronapas, de social distancing, mondkapjes, avondklok en lockdowns hebben geen noemenswaardig positief effect gehad en het was ook niet noodzakelijk. Dit is de epidemie van de kwetsbaren en de crisis van uitgeholde zorg door wanbeleid.

Het aantal besmettingen zegt nog steeds niets over de daadwerkelijke dreiging van het virus. Het zijn nog steeds dezelfde groep kwetsbaren op zeer hoge leeftijd die gevaar lopen. Anderen kunnen flink ziek worden net zoals je dat bij een stevige griep verwacht maar belanden zeldzaam in het ziekenhuis. 

Ik heb het trouwens over wanbeleid dat ons deze zorgcrisis heeft bezorgd, maar ik krijg steeds meer het vermoeden dat het opzettelijke sabotage is. Leg mij anders uit waarom dit demissionair kabinet volledig stuurt op maatregelen om vooral de vrijheden en rechten in te perken van het volk om zo een verkoudheidsvirus eronder te krijgen (wat nooit gaat gebeuren) in plaats van het opbouwen en echt substantieel investeren in de gezondheidszorg. Ik heb het dan niet eens over geld per se want dat lijkt plotseling geen kwestie meer te zijn. Ik vraag me af waarom we al die jaren daarvoor zo stevig hebben moeten bezuinigen op al onze sociale voorzieningen, onderwijs, zorg en veiligheid. Ze toveren nu de honderden miljarden uit de hoge hoed om ons vast te ketenen aan een QR-samenleving. 

Er is trouwens wel sprake van een “mysterieuze” oversterfte precies rond dezelfde tijd dat de vaccinatie-campagne van start is gegaan. Een oversterfte die niet te herleiden is naar corona besmettingen. Niemand heeft hier een geldige en wetenschappelijk onderbouwde en bewezen verklaring voor gegeven, maar om het heel bot te zeggen, mensen vallen letterlijk plotseling dood neer na vaccinaties. Ik neem aan dat die doden ook opgeteld worden en aan dit oversterftecijfer bijdragen? Ondertussen rapporteert het Lareb maar 1 tot 10 procent van de daadwerkelijke sterftegevallen en bijwerkingen als gevolg van vaccinaties. 

Veel mensen knijpen hem weer in Nederland. Ze zijn bang voor nog meer harde maatregelen aanstaande vrijdag. We speculeren onder elkaar wat er nog gaat komen. Wat voor ellende ons nog meer te wachten staat. We fluisteren over coronapassen op werk, lockdowns, avondklokken en zelfs over toegang weigeren tot essentiële voorzieningen voor eenieder die geen geldige QR-code kan tonen. 

Ik zeg dat het niet uitmaakt wat Mark Rutte en Hugo de Jonge bij wat voor persconferentie dan ook ons aankondigen. Deze mannen zijn allang dood van binnen. Hun ogen onthullen de afwezigheid van een ziel. Ik zeg het nogmaals, wat maakt het nog uit? Het enige relevante is hoe wij als volk ermee omgaan. Blijven wij gehoorzamen en zwichten wij onder de druk die telkens weer verder opgevoerd wordt of blijf je resoluut in je verzet tegen deze tirannie.

Nee, het is heel duidelijk te zien nu. De scheidingslijn tussen het demissionair kabinet en hun cheerleaders en Het Vrije Volk. Ze keren ons letterlijk de rug toe terwijl zij onverminderd doorgaan met het afschaffen van onze vrijheden en mensenrechten. Ze zullen ons naar een duister en ellendig tijdperk leiden waar de menselijkheid en hoop sterft en begraven word. Laat je dus niet meer leiden door deze dwazen en sta zelf op als leider.

Pin It on Pinterest