Het dagboek van Melissa Kampers – 11 november 2021

11 november 2021

Waanzin is hetzelfde blijven doen en andere resultaten verwachten. Ik denk dat dit wel kenmerkend is voor de aangekondigde nieuwe maatregelen.

De maatregelen hebben mensen alleen maar kwetsbaarder achtergelaten. De besmettingen en zieken zijn door het dak met meer dan 85 procent gevaccineerd. Die vaccins die mensen vrijheid had moeten brengen blijkt nu een blok aan het been.

Dansen met Janssen bleek een leugen, Skiën met Janssen uit den boze en dus blijft alleen Janken met Janssen nog over.

Lockdowns en mondkapjes hebben mensen ziek, zwak en misselijk gemaakt en ze gaan gewoon vrolijk verder met dit wanbeleid. Het enige wat we hebben overgehouden aan deze ellende is een tweedeling in de samenleving, uitsluiting van miljoenen Nederlanders, mensen die ernstig ziek worden of zelfs sterven aan die experimentele vaccinaties die bovendien na maar een paar maanden al geen enkele bescherming meer bieden. Dan is er nog de totale leegloop van de zorg met zeker 27 duizend verplegend personeel die gillend zijn weggerend nadat er weer geen ene reet is gedaan aan de IC capaciteit en personeel.

Kom op mensen. Nog een keertje applaudisseren voor de zorg met z’n allen of gaan we wakker worden en zien dat we in de maling zijn genomen.

Het enige verstandige wat nu nog overblijft om te doen is verzet plegen tegen al deze krankzinnige maatregelen.

Ik heb het over wanbeleid maar wanneer bereiken we het punt dat we feitelijk moeten constateren dat dit geen onkunde maar opzet is? Volgens mij hebben we dat punt inmiddels bereikt en is ook dat complot uitgekomen. Alles moet kapot zodat zij hun systemen kunnen installeren die ons volledig zullen controleren en domineren.

Toch ondanks de macht van de Elite ben ik er heilig van overtuigd dat ze niet zullen slagen in hun plannen om het volk volledig te onderwerpen. Ondanks alle macht en onbeperkte middelen die ze hebben kunnen ze niet op tegen de droom van vrijheid en verbinding.

Ik was erbij op zondag tijdens de grote mars in Den Haag. Ik stond daar niet alleen of met een handje vol met mensen zoals vorig jaar nog wel eens het geval was, nee het waren nu tientallen duizenden mensen. Misschien wel 50 duizend vrijheidsstrijders die het niet meer pikken. Als je dan ziet hoe divers deze groep is dan weet je dat wij het hele volk vertegenwoordigen en niet een extreem rechts clubje zoals de mainstream media ons wil laten geloven met hun staatspropaganda campagnes.

Deze groep groeit met de dag want hoe extremer de maatregelen worden des te meer mensen zien in dat ze zijn bedrogen en dat het onze fundamentele vrijheden en mensenrechten zijn die werkelijk op het spel staan. Ze dachten misschien na vaccinatie van het gezeur af te zijn maar helaas is niets minder waar. Het gezeik is pas begonnen. Straks komen die booster shots en daarmee zullen de kans op ernstige bijwerkingen verder omhoog gaan. Mensen vielen niet plotseling dood neer op straat na corona besmetting maar na vaccinaties zien we dat wel gebeuren.

De G2 komt er ook aan. G2 is dat je straks met je onzin QR alleen nog binnenkomt als je bent gevaccineerd of als je genezen bent van corona en immuniteit kunt aantonen. Gevaccineerd of Genezen. Wat zijn ze toch dol op hun afkortingen.

De eerdere uitspraak van de rechter die G3 proportioneel vond omdat je tenslotte ook kon testen komt daarmee ook te vervallen. Ik verwacht dan ook dat Bart Maes en zijn team er bovenop zitten. Sowieso loopt het hoger beroep tegen deze uitspraak. Ik ben benieuwd welke smoes de rechter dit keer verzint om onze grondrechten te ondermijnen want mijn vertrouwen in de rechtspraak is inmiddels nul komma nul.

Morgen dus de niet aan te gluren persconferentie en daarna om 20:00 een live uitzending van blckbx.tv. Kippensoep voor de ziel wat mij betreft waar gelijkgestemden de waanzin een plekje geven en we de strategie bespreken om hier mee om te gaan. Het is duidelijk dat dit niet vanzelf stopt. Het stopt pas wanneer voldoende van ons zich mobiliseren tegen dit beleid en de agenda.

Iedereen zit te snotteren trouwens. Ik heb het nog niet zo erg meegemaakt. Negen collega’s zitten momenteel ziek thuis en zijn allemaal volledig gevaccineerd. Ook ik ben verkouden en wat last van mijn keel. De maatregelen hebben ons allemaal verzwakt. Ook mentaal, al die stress heeft een impact op onze weerstand. Daarom neem ik elke dag mijn supplementen, vitamine C, D3, zink en quercetine. Zo blijf ik het echt flink ziek worden de baas.

We gaan een spannende en onrustige tijd tegemoet. Het gaat nog extremer worden en we worden echt met onze rug tegen de muur gezet met geen kant op behalve vooruit, dwars door de tirannie heen om aan de andere kant uit te komen in een wereld waar liefde, vrijheid en menselijkheid weer centraal staan.

Pin It on Pinterest