Het dagboek van Melissa Kampers – 5 januari 2022

Realiseer je dat de overheid ons oneindig in lockdown kan houden. Of het nu corona, influenza, flurona of klimaatverandering is. Hun OMT leden komen met de modellen, ze komen met de adviezen en daar hebben we maar naar te luisteren.

Er is geen toetsing. Er is geen afrekening wanneer ze keer op keer de fout in gaan. Ze blijven zitten en gaan vrolijk door met het verder inperken van onze fundamentele vrijheden en mensenrechten.

Heeft u een zaak? Jammer dan! Heeft u personeel? Nu niet meer! Heeft u lichamelijke integriteit en morele bezwaren tegen het je laten gebruiken als medisch experiment voor corrupte Big Farma? Who cares! We dwingen je gewoon.

Dit gaat niet stoppen lieve mensen. Niet via het systeem want het systeem is ontworpen om in ons nadeel te zijn. De bank wint altijd.

We zijn nog te braaf. We zijn het wellicht niet gewend om zo te moeten strijden voor onze vrijheden en rechten. Iets wat wij als vanzelfsprekend zijn gaan zien.

Vreedzame revolutie is nog steeds mogelijk en het begint bij burgerlijke ongehoorzaamheid. Gooi je mondkapjes weg, doe je QR app weg, stop met gehoorzamen voor een groen vinkje, gooi je zaak open en zeg nee tegen dit totalitarisme dat ons leven verwoest.

Tirannie moet bestreden worden door ze te ontdoen van de macht over ons. Stop dus met het geven van macht aan deze World Economic Forum collaborateurs en extreem geradicaliseerde antidemocraten en technocraten.

Wij moeten de macht weer toekennen aan onszelf en elkaar. De juiste mensen aanwijzen voor de juiste klussen om elkaar als samenleving verder te brengen. Dit kan ook met technologische innovatie en wetenschappers, maar altijd alleen om mensenlevens te verrijken en nooit om ons te controleren en domineren.

De menselijke maat moet terug. We moeten terug naar de regio waar we met elkaar kunnen verbinden en betrokken kunnen zijn bij het welzijn van iedereen om ons heen. Wij moeten zelf gaan besturen met integriteit, moraliteit en menselijkheid.

We hebben onze eigen reset nodig. Een revolutionaire democratische Build Back Better met andere woorden een Society 4.0 in plaats van een 4th industrial revolution volgens Klaus Schwab’s model.

Zijn plannen voor de toekomst lijkt gospel te zijn geworden van deze zogenaamde nieuwe bestuurders met “elan” die voor ons denken te kunnen bepalen.

Zij zullen over lijken van de vrije mensen gaan om hun ziekelijke onmenselijke ideologie in het echt vorm te kunnen geven. Een wereld waarin zij zichzelf natuurlijk in oppermachtige uitzonderingsposities wanen waar ze alles voor ons te bepalen terwijl zij de vruchten eten in het paradijs dat voor ons verboden toegang wordt.

Dit is de natte droom van de Elite en hun netwerk van hielenlikkers, profiteurs en provocateurs.

We kunnen ons niet langer permitteren om met fluwelen handschoenen toe te kijken hoe deze totalitaire macht ons in het nauw drijft. Je hebt het gehoord. Ze hebben het op de ongevaccineerde gemunt en niet op de eerste plaats omdat wij weigeren een prikje te nemen, maar omdat wij NEE zeggen tegen hun controle en macht over onze lichamen en levens.

Ze willen ons klein krijgen en letterlijk kapot maken. Het lijkt zelfs met een pervers enthousiasme te gebeuren. Ze verbergen hun kwaadaardigheid niet langer. Het gebeurt nu allemaal open en bloot voor eenieder te zien die nog durft te kijken.

We moeten ons nog beter gaan organiseren lieve vrijheidsstrijders. We moeten onze krachten en collectieve potentieel bundelen in een lasergefocuste straal tegen de duisternis die over ons heen gerold is.

Deze vrijheidscrisis overstijgt afkomst en voorkeur. Het overstijgt de meningsverschillen. Het overstijgt de grenzen van landen want we zijn allemaal doelwit geworden van deze onderdrukking.

Sta op en stap uit de schaduw van de laars van onderdrukking. 2022 gaat ons jaar worden. Het moet met nog meer passie, vuur en overtuiging. Het moet met nog veel meer liefde in ons hart en minder angst ook al maken wij ons zorgen. Het moet met meer zelfvertrouwen en kracht en het moet samen gaan gebeuren.

De tijd is aangebroken. The point of no return. Nunc aut Nunquam – het is nu of nooit

Pin It on Pinterest