Het dagboek van Melissa Kampers – 3 januari 2022

Zo, de jaarwisseling zit er weer op. Het is al twee jaar op rij een dubbel gevoel want wat valt er te vieren? We hebben gelukkig wel van de gelegenheid gebruik gemaakt om met familie te zijn. Ik ben daarbij gezegend dat we allemaal hetzelfde erin staan en elkaar respecteren en niet zoals je helaas bij zoveel andere families hoort namelijk dat ze uit elkaar gedreven zijn door de polarisatie tussen te gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. Het blijft toch eigenlijk absurd dat zoiets de reden kan zijn voor zoveel haat en afgunst naar elkaar. Waar is de eigen integriteit en moraliteit gebleven om te zien dat zoiets buiten onszelf aangestuurd wordt.

Gisteren, de “verboden” demonstratie in Amsterdam, wat een schande opnieuw van de Nederlandse politie en overheid. 

Eerst komen ze met een totaal lulverhaal over stakende ME-ers precies op de dag van een grote anti-coronabeleid demonstratie die al maanden van tevoren was aangekondigd en dan wordt de demonstratie verboden vanwege de staking van de ME en omdat de “veiligheidsdriehoek” het zogenaamd als onveilig bestempeld. 

Uiteraard is dit een grove schending van onze fundamentele grondrechten. Demonstratie is zo’n fundamenteel recht en helemaal in een tijd dat wij onnodig gevangen gehouden worden door een extreem schadelijke lockdown voor een virusvariant dat niet veel meer dan een loopneus veroorzaakt. Mensen verliezen hun baan, hun bedrijf, hun toekomstperspectief en hun gezondheid allemaal dankzij deze maatregelen. Tegen dit soort wanbeleid demonstreren is de laatste vreedzame middel dat het volk heeft om kenbaar te maken dat ze het niet eens zijn met dit beleid.

En dan zie je het gebeuren. Mensen gaan terecht massaal naar het Museumplein en uiteraard is van de ME-staking niets meer te merken. Ze staan daar in volle ornaat samen met leden van het arrestatie-team. Alles wordt uit de kast getrokken inclusief waterkanonnen, paarden en politiehonden. 

De vreedzame demonstranten worden vervolgens door de politie in een fuik gedreven zonder mogelijkheid om weg te komen en vervolgens begint het geweld. De politie begint met meppen en de aanwezige veteranen die er al maanden zijn om vreedzame demonstranten te beschermen en eventueel geweld te defusen proberen de linie te verdedigen tegen het buitensporige geweld van de doorgedraaide politieagenten. 

Wat volgt zijn beelden die de hele wereld zijn rondgegaan. Demonstranten die gegrepen werden door politiehonden. Mensen die in het gezicht geslagen werden met knuppels en uiteindelijk het doorbreken van de linie omdat de duizenden mensen niet meer te stoppen zijn als die massa eenmaal in beweging komt.

De hele wereld keek toe en sprak schande van het politiegeweld en de overduidelijke tirannie die over het Nederlandse volk wordt uitgerold. Nederland heeft nu de aandacht van iedereen die zich inzet tegen onrecht en tirannie in de wereld. Zo zie je hoe belangrijk demonstreren werkelijk is. Wij demonstreren hier overduidelijk aan de rest van de wereld dat Nederland onderdrukt wordt door een totalitair geworden regime.

Is dit hun idee van Build Back Better? Femke Halsma, ook een gezant van het World Economic Forum laat zien waar ze werkelijk voor staan. Wat zo’n Great Reset betekent voor het volk. 

Het is treurig dit al meteen in de eerste paar dagen van 2022 moet gebeuren maar wat ik zie, is dat er steeds meer weerstand komt tegen de globale tirannie en totalitarisme dat over ons word uitgerold. Helaas zie ik ook de polarisatie verder toenemen en zijn er mensen die deze vormen van fascisme toejuichen en zelfs beweren dat wij de fascisten zijn. Het is de omgekeerde wereld en dan weet je dat je met het kwaad te maken hebt. Laat mensen geloven in een waanidee. Dat de vaccins ze beschermen, dat de mondkapjes beschermen en dat de lockdowns en draconische maatregelen voor onze veiligheid zijn. Laat iedereen geloven in deze waan en pak ze dan alles af. Hun vrijheid, hun rechten en hun bezittingen. 

Laat iedereen volledig afhankelijk worden van de staat en dan heb je de wereld in de palm van je hand. Waanzin, willekeur en tirannie zal dan de wereld regeren met een ijzeren vuist en daarom ben ik twee jaar geleden opgestaan om mij hier tegen uit te spreken.

Wij kunnen deze afschuwelijke toekomst voorkomen door nu de offers te maken die noodzakelijk zijn om onze vrijheden en rechten terug te winnen. Dit allemaal met liefde, menselijkheid en passie voor het leven.

Pin It on Pinterest