Het dagboek van Melissa Kampers – 28 september 2021

28 september 2021

Wat een historische dag vandaag. Het begon gisteravond eigenlijk al met een oproep van Mordechai Krispijn op social media om naar Waku Waku te gaan in Utrecht omdat Boa’s daar al reeds voor de deur stonden om het restaurant op last van de burgemeester te sluiten, waarom? Waku Waku weigert mee te werken aan discriminatie en uitsluiting. Ze weigeren om mee te werken aan de QR-code testen voor toegang. De eigenaren van dit vega restaurant werden vervolgens opgedragen om de zaak te sluiten maar ze gaven hier geen gehoor aan. Bijna had ik op het punt gestaan om die kant op te gaan. Dat was mijn eerste emotie maar een moeizaam herstel van buikgriep en het niet in bezit zijn van een rijbewijs of auto maakte van die gedachte korte metten. Ik zag dan ook tot mijn grote vreugde op de livestreams dat andere mensen de roep van Mordechai ook gehoord hadden en beantwoord hadden.

Een steeds groter wordende groep van liefdevolle mensen besloten zich bij Mordechai en Anna te voegen om voor de ingang van dit nu al legendarische restaurant te gaan zitten om de politie ervan te weerhouden om deze zaak alsnog te sluiten. Voorwaarden werden uitgewisseld. Wij blijven zitten totdat de eigenaren hun tent om 23:00 kunnen sluiten en zij met hun sleutel op zak naar huis kunnen gaan, afwachtende een kort geding dat volgt en zo ging het ook.

Nu, op dinsdag 28 september 2021 is Waku Waku een bastion van verzet geworden tegen de QR-tirannie van de overheid. Gevaccineerd of ongevaccineerd, het maakt allemaal niet meer uit. Massaal spreken mensen zich tegen deze QR-onzin uit. Genoeg is genoeg. Dit gaat ons te ver! Honderden mensen staan nu terwijl ik dit schrijf voor het restaurant om er zeker van te zijn dat ze van 17:00 tot 23:00 geopend kunnen blijven. Elke dag weer totdat er een uitkomst is. Al moet het weken duren. We hebben massaal een lijn in het zand getrokken. Het volk spreekt zich uit tegen dit wanbeleid en het antwoord is volmondig nee! Nee, wij doen niet mee.

Dat dinsdag 29 september 2021 misschien wel de Nederlandse geschiedenisboeken in zal gaan als het eerste echte belangrijke dominosteentje dat omviel en ons de liefdevolle revolutie gaf die noodzakelijk was tegen tirannie zal wellicht niet alleen door de gebeurtenissen van Waku Waku komen. Vandaag was namelijk ook het kort geding tegen de staat. Het kort geding tegen de coronapas gevoerd door onder andere Bart Maes. Deze zaak kon live gevolgd worden en het betoog van Bart Maes was ijzersterk. Geen wonder want een sterk betoog is vrijwel gegarandeerd wanneer de waarheid aan uw kant staat. De advocaat van de staat daarentegen had er maar moeite mee. Ze zat te stamelen. Te hakkelen en het werd duidelijk dat ze in een totaal andere realiteit leven. Een realiteit waar OMT-adviezen de heilige graal zijn terwijl onze realiteit dat van uitsluiting, polarisatie, ontwrichting, tirannie en discriminatie is. Het is duidelijk, de staat en zijn dienaars staan totaal niet meer in contact met de realiteit. Je zou kunnen zeggen dat ze in een psychose verkeren.

Volgende week zal het vonnis bekend gemaakt worden. We zullen nog een weekeinde van deze tirannie moeten doorstaan. Zal deze rechter geschiedenis schrijven of zal ze de schande zijn van de mensheid. Tijd zal het leren. Ik was niet onder de indruk maar ze stelde wel een aantal goede vragen. Dat geeft een fractie van hoop, meer is het dan ook niet.

Wat ook de uitkomst zal zijn, de werkelijke revolutie en bevrijding van tirannie zal geschieden door de keuzes en acties van het volk. We zullen zelf onze toekomst moeten bepalen. Accepteren we een toekomst van QR-tirannie voorgoed of zullen we strijden voor liefde, wijsheid en vrijheid? Als ik zie wat er nu gebeurt as we speak bij Waku Waku dan denk ik dat dit ons moment is om te schijnen.

Ik heb hoop voor de toekomst waar we het tij kunnen keren en dat Nederland weer wereldwijd symbool zal staan voor de vrijheid.

Pin It on Pinterest