Het dagboek van Melissa Kampers – 27 september 2021

27 september 2021

Weet je waarom er altijd zinloze oorlogen zijn geweest? Oorlogen waar miljoenen mensen zich kapot laten schieten voor de ego’s van een enkeling? Waarom een meerderheid nu blind de overheid volgt terwijl het overduidelijk is dat ze misdadig bezig zijn? Waarom de meeste mensen zich gewoon laten inspuiten met experimentele gen therapie afkomstig van grootste corrupte farmaceutische mega-corporaties die er biljoenen aan verdienen?

De mens is een volgzaam ras. Een slaven ras. Geschiedenis wijst het keer op keer uit. Ze verlangen er bijna naar om gedomineerd te worden. Mensen verlangen naar structuur en kijken op naar een leider die ze dat geeft. Zelfdenkende autonome mensen zijn altijd in de minderheid geweest en zijn vaak zelf leiders maar weet je wat nu ironisch is? Het zijn juist deze zelfdenkende creatieve mensen, die minderheid die de meeste impact hebben gemaakt op de geschiedenis van de mensheid. Het is in tijden dat deze groep opstaat dat meer vrijheid en liefde ontstaat. Het zijn echter ook een enkeling die hun kracht gebruiken voor macht en controle. Slechte mensen die weten hoe volgzaam en kwetsbaar de massa is en daar gretig misbruik van maakt. Ook deze mensen hebben onze mensengeschiedenis beïnvloed. Het is altijd een strijd geweest tussen de goede en kwade krachten in onszelf. Een strijd om de aandacht van de massa.

Ik zou dus niet zo trots zijn om tot een meerderheid te behoren. Een meerderheid van slaven is niets om trots op te zijn. Jullie zijn de nutteloze eters. De figuranten in het leven. Dus aan de mensen die hun eigen pad bewandelen en zelf nadenken, rug recht en borst vooruit. Je bent een van de pioniers die de mensheid tot een hoger niveau kan brengen. Het is wel heel belangrijk dat we aan het werk gaan. Een minderheid kan het zich namelijk niet permitteren om op de ander te bouwen of te vertrouwen. We moeten allen zelf onze inbreng meebrengen en onze fiches op tafel gooien.

Dapperheid is daarbij van essentieel belang. Ik snap het heel goed. We hebben het allemaal. We bemoeien ons er liever niet mee. Kiezen de weg van minste weerstand en gaan conflict uit de weg. Het is een natuurlijk instinct maar iemand die liefde en vrijheid terugbrengt in de samenleving moet zich hier overheen durven zetten. Onze weg is namelijk de weg van meeste weerstand. Ze zullen ons op elke hoek willen tegenhouden en klein willen houden. Ons zwart willen maken en in deze tijdgeest ons willen “cancelen”. Toch zullen we door moeten ploeteren. Het goede werk moeten verrichten. Nooit met haat en frustratie in ons hart. Altijd in rust. Heel kalm maar vol met passie en liefde. Vrijheid is wat we zijn en dat is wat we moeten uitstralen. Geen woorden, geen wijsheid kan zoveel zeggen als je uitstraling want het is dat wat mensen voelen en zien wanneer ze nabij je zijn dat ze doet denken, doet ontwaken.

Als ik de beelden zie van Australië. Hoe daar in ramp tempo de meest extreme maatregelen tegen het volk zijn genomen dan weet je wat ons te wachten staat en dat is totale tirannie. Volslagen doorgeslagen tirannie en de mensheid in massa psychose. We zouden nooit het onrecht en waanzin tolereren onder normale omstandigheden en toch is een groot deel van onze samenleving mak gemaakt, zelfs volledig uitgeschakeld. Niet in staat om te acteren op het onrecht dat nu aangedaan wordt. Toch moet dat gaan gebeuren. Mensen zullen weer geactiveerd moeten worden en wachten tot de tijd rijp is dat is een luxe die we ons niet kunnen permitteren. Deze mensen forceren te ontwaken dat gaat ook niet werken maar als we een noodzaak duidelijk kunnen maken en in de situatie terechtkomen dat we met onze rug tegen de muur staan en er geen terug meer is dan zullen mensen het zien. Het is daarom van belang om niet te vluchten. Om niet te zwichten maar om te blijven staan. Rechtop in je kracht en met trots. Geweldloos in je ongehoorzaamheid. Doe niet mee aan de tirannie maar gedraag je ook niet als slachtoffer.

“Wees een rots in de branding en verbind jezelf met de andere rotsen. Samen zullen we een muur vormen waar de schepen van onze tirannen op kapot zullen varen”

Melissa Jennifer Kampers

Pin It on Pinterest