Het dagboek van Melissa Kampers – 21 februari 2022

Digitale identiteit, digitale munt, vaccinatieplicht, het onteigenen van het volk en zelfs onze democratie volledig afschaffen. Het zit er allemaal aan te komen.

 Politie overal ter wereld tijdens de grootste criminele daad ooit in de geschiedenis van de mensheid. De beroving van vrijheid, rechten en bezittingen onder het mom van een valse pandemie.

– I am just following orders

En van de politie en het leger zal straks geëist worden dat zij onze schedels inslaan en ons opjagen en oppakken omdat we nooit zullen zwichten voor tirannie. De mensen die ze gezworen hebben te beschermen zullen ze nu aanvallen als de vijand. Je eigen volk. Ze hebben al bewezen hiertoe bereid te zijn en aan de hand van vele uitgelekte appjes schijnen een aantal er zelfs intens van te genieten om vreedzame vrijheidsstrijders te terroriseren en te molesteren.

Vroeg of laat krijgen ze de rekening gepresenteerd en dan kom je erachter dat de prijs van je gehoorzaamheid onbetaalbaar is gebleken. Je menselijkheid, je ziel, alles wat je definieert als mens in dit leven. Je laatste uren op aarde zullen een hel zijn wanneer de film van het leven voorbij raast met beelden van al jouw vreselijke daden, geweld en leed dat je hebt aangericht en zo in die state of mind zul je overgaan. Niet in sereniteit, maar als een gebroken en verloren mens. Hoe triest is dat.

De meester manipulator is ook weer volop campagne aan het voeren. Hij roept nota bene op tot verbroedering. We zullen zeker als land weer naast elkaar gaan staan Rutte wanneer jij en je World Economic Forum spionnen zijn opgepakt en veroordeeld.

De verbroedering waar Mark Rutte toe oproept, zal het terugwinnen van onze vrijheid zijn en het einde van de zijne. 

De agenda van het World Economic Forum is er één van puur kwaad op aarde. Het World Economic Forum heeft zijn collaborateurs overal zitten en spreken hier met trots over. In overheden, belangrijke instanties en bedrijven overal over de wereld is hun visie vertegenwoordigd en krijgen ze de opdracht om de agenda in hun deel ten uitvoer te brengen.

Dit vraagt om een ware revolutie van het volk. Een revolutie van bewustzijn en betrokkenheid. Falen betekent het verliezen van vrijheid, rechten en bezittingen en nee, ook gehoorzamen zult u geen gelukkig leven brengen want dan zal het leven gereduceerd zijn tot een digitaal slavenbestaan. Continu onderhevig aan een totalitair regime dat geen enkele compassie heeft voor zijn volk, maar alles perfect controleert en elke weerstand met dodelijke effectiviteit de kop in drukt. 

Toch heeft tirannie nooit een lange houdbaarheidsdatum en hoewel het een oneindigheid kan lijken voor zij die eronder lijden vroeg of laat gaan wij ons bevrijden. De droom en passie voor vrijheid zal altijd blijven voortbestaan in onze harten en zielen. Het is de fundamentele kracht van creatie en kan niet vernietigd worden. 

Pin It on Pinterest