A demonstrator holds a placard reading 'No to compulsory vaccination' during an anti-vaccination protest at the Ballhausplatz in Vienna, Austria, on November 14, 2021, after a Corona crisis' summit of the Austrian government. Austrian Chancellor Alexander Schallenberg said on November 14, that a nationwide lockdown would begin on November 15, for those not vaccinated against Covid-19 or recently recovered, as the EU member fights a record surge in cases. GEORG HOCHMUTH / APA / AFP

Het dagboek van Melissa Kampers – 19 november 2021

19 november 2021

Elke dag gaan ze een stapje verder met het uitsluiten en uitschakelen van ongevaccineerden. Er is een ware heksenjacht geopend op iedereen die zich tegen vrijheidsbeperking en mensenrechten schendingen keert. Iedereen moet mee in het systeem. Iedereen moet gehoorzaam zijn en zich keer op keer laten injecteren met experimentele rommel dat mensen doodmaakt. Hun bewegingvrijheid hangt af van een groen vinkje in de QR app die ze dag en nacht moeten meesleuren. Straks mag je niet meer naar het toilet zonder goedkeuring van het almachtige regime. Big Brother is watching you in het kwadraat. Welkom in de dystopische wereld van 1984. 

In Oostenrijk is naast de lockdown voor ongevaccineerden nu ook dan het hoogste woord eruit. De vaccinatieplicht is ingevoerd. Uitsluiten en levens kapot maken met de huidige maatregelen was schijnbaar niet voldoende. Elk ongevaccineerd mens moet vernietigd worden. 

Hoe gaat dit in de praktijk werken? Na de uitsluiting en dehumanisering nu ook onbetaalbare boetes voor die miljoenen ongevaccineerden als zij weigeren om hun lichamelijke en morele integriteit te schenden? Pak ze dan hun huis af en al hun geld. Als de boetes oplopen en je de rekeningen niet meer kan betalen en bovendien op het werk niet meer welkom bent en ze je simpelweg ontslaan wat blijft er dan nog voor je over? 

In Australië zien wij al absurde boetes voor het overtreden van zo’n beetje elke krankzinnige maatregel die ze daar verzonnen hebben. In Oostenrijk is het niet anders, nee ze doen er nog een schepje bovenop. 

En dan daarna? Wanneer de ongevaccineerden financieel vernietigd zijn? Volgen er dan zware gevangenisstraffen? Opsluiten in speciale kampen voor de ongevaccineerden omdat in gewone gevangenissen geen ruimte is voor zoveel ongevaccineerden? Of gaan ze deur aan deur met gemaskerde bruinhemden om je geforceerd te injecteren met potentieel dodelijk gif? Hoe ver zullen ze gaan vraag ik me af. Ze gaan al veel verder dan ooit door enig fatsoenlijk en weldenkend mens op aarde geaccepteerd zou worden en toch gebeurt het. Zonder genade voeren ze hun plannen door. Dit is hun Build Back Better. Voelt u zich al beter? Ik niet namelijk, ik ben er onpasselijk van geworden. Ik kots ervan!

Denk nu niet dat dit niet in ons eigen Nederland gaat gebeuren. Nederland is allang niet meer ons Nederland maar het Nederland van de globalisten en de demagogen. Nederland is het land van de anti-democratische duurzame ontwikkelingsdoelen ideologen. 

Mark Rutte is altijd heel duidelijk geweest over het feit dat hij de mogelijkheid tot het invoeren van vaccinatieplicht achter de hand wil houden voor wanneer het echt nodig is en wanneer het echt nodig is zal per decreet besloten worden door demissionair ministers die nul respect hebben voor de ongevaccineerden. Met deze wetenschap in je achterhoofd is het niet moeilijk te voorspellen wat ons nog te wachten staat. 

Wat zijn ze toch gespeeld verontwaardigd in de slaapkamer en het kabinet. De volksvertegenwoordigers, zo werden ze vroeger genoemd. Nu zijn het volksverraders die onze fundamentele vrijheden en mensenrechten hebben opgeofferd. Deze mensen die met hun armen over elkaar hun gigantische kwetsbare egootjes laten gelden hadden onze grondrechten en democratie met het leven moeten bewaken en ze doen helemaal niets. Ze werken zelfs mee aan de vernietiging van alles wat een mens lief kan zijn. 

Wat zijn ze toch boos op mensen zoals Thierry voor zijn vergelijkingen met de 2e wereldoorlog. Ondertussen speelt dit zich af in Oostenrijk. Uitgerekend Oostenrijk van alle landen in de wereld die nu deze uitsluiting en plicht uitrolt op zijn bevolking. Ik denk dat die gespeelde verontwaardiging komt vanwege de maskers die afvallen. Stuk voor stuk worden de medeplichtigen van deze globale aanval op vrijheid en democratie ontmaskerd en vluchtig proberen ze de waan nog wat langer in stand te houden door ons te infecteren met hun leugens, misleiding en propaganda.

Er is dus helemaal niets geleerd van de gruweldaden uit het verleden. Ze gaan er gewoon mee door. Elke noodkreet word belachelijk gemaakt en wet voor wet, maatregel voor maatregel worden de ongevaccineerden verder opgejaagd en uit de samenleving verbannen.

Ik ben van mening dat wij misschien maar blij moeten zijn dat wij verbannen worden uit dit afschuwelijke systeem die ze nu aan het opzetten zijn. Welk fatsoenlijk, liefdevol en verstandig mens wil hier in godsnaam deel van uitmaken? Wij moeten elkaar nu gaan beschermen tegen deze tirannie. Wij moeten voorkomen dat wij uitgeroeid worden.

Er is denk ik geen andere weg meer is dan ons volledig los te maken van de huidige systemen en macht en een eigen parallelle samenleving op te bouwen. Het is duidelijk dat onze aanwezigheid in het huidige systeem en wat ze voor de toekomst van plan zijn niet mogelijk of wenselijk is. Eindelijk hebben ze door hun uitsluiting en maatregelen de keuze al voor ons gemaakt. 

Wij, de ongevaccineerden en eenieder die niet mee wil of kan in een systeem van totale controle en onderdrukking zal gaan kiezen voor deze parallelle samenleving en velen zullen naderhand vluchten naar onze liefdevolle vrije wereld. 

Het gaat een fascinerende tijd worden. Een tijd waarbij wij als samenleving, maar ook als individu het allerbeste uit onszelf moeten halen. Altijd vanuit liefde en onze ogen gefixeerd op alsmaar toenemende vrijheid. Het is op deze manier dat wij een vruchtbare en liefdevolle wereld achter kunnen laten voor de vele generaties na ons. 

Laat het systeem dat ons uitsluit maar doodbloeden. Laat ze maar ten onder gaan aan hun eigen gif. Niet iedereen is te redden, niet iedereen is te overtuigen. Je hebt je best gedaan. Ik heb mijn best gedaan. Het is nu tijd om te denken aan de toekomst en het veiligstellen van een liefdevolle, vrije en menselijke samenleving. 

Pin It on Pinterest