Group of friends huddle in rear view together

Het dagboek van Melissa Kampers – 19 maart 2022

Het is een tijdje geleden dat ik voor het laatst geschreven heb. Ik kreeg na mijn midweekje bijkomen in een villa aan de kust te maken met hoge koorts en hevige griep verschijnselen. Ik werd heel erg ziek en begon zelfs te ijlen van de koorts. Nadat de koorts gezakt was kreeg ik vervolgens te maken met een flinke longontsteking. Er was een moment in de nacht dat ik het zo benauwd kreeg dat ik op het punt stond om de ambulance te bellen. Ik kan wel zeggen dat er een moment van paniek was maar daarna de rust en kracht om op adem te komen en aan mijn herstel te werken.

Inmiddels ben ik aan de betere kant. Het was een pittige periode maar dit soort tijden maken ons sterker. Zo is het altijd geweest. Deze ervaring bevestigd voor mij hoe belangrijk vrijheid en zelfbeschikking is en hoe onzinnig alle corona maatregelen en vaccinaties zijn geweest. Vroeg of laat krijg je ermee te maken en dan is het je eigen lichaam dat het verschil maakt maar wanneer we onszelf ziek maken van stress, vrijheidsbeperkingen en draconische maatregelen die onze levens ontwrichten dan staan we al op achterstand. We hebben onszelf zwak gemaakt door toe te staan dat een totalitair geworden overheid ons leven bepaald.

Het schrijven in mijn dagboek begon met de invoer van de coronapas en had moeten eindigen op de dag van afschaffing. Er is echter niets afgeschaft. De maatregelen, inmiddels vrijwel alle maatregelen zijn opgeschort tot nader order. Ondertussen wordt op Europees niveau de coronapas verlengd en begint de implementatie van het digitale ID. Dit is het begin van een sociaal krediet systeem en programmeerbare digitale valuta. Wat volgt zijn een aantal stappen om totalitaire controle te krijgen over elk mens op aarde en als klap op de vuurpijl zal vaccinatieplicht alsnog ingevoerd gaan worden. 

De vrijheid die je geniet hangt straks af van de gehoorzaamheid die je toont aan het oppermachtige regime. Gehoorzame burgers worden beloond met de kruimels van wat ooit hun vrijheid was en dissidenten worden vermorzeld onder de laars van tirannie. 

De comateuze medemens denkt nu vrij te zijn omdat de maatregelen en wetgeving die ons beperken niet meer zichtbaar voor ons zijn maar in hun onverschilligheid en onwetendheid hebben zij niet door dat het net van totalitarisme zich sluit.

Dat er een agenda is wat uitgevoerd wordt is duidelijk te zien wanneer we kijken naar de invasie van Poetin in Oekraïne. Dezelfde tactieken die eerder voor corona werden ingezet zien we ook hier weer terugkomen. De extreme censuur, het framen, shamen en blamen van tegengeluid is overduidelijk en we zien hier dat de belangen en ideologie van het WEF de rode draad blijft in het verhaal. 

De schaarste die nu kunstmatig gecreëerd wordt misbruiken zij om zo hun duurzame ontwikkelingsdoelen af te vinken en hun totalitaire controle verder uit te breiden met wetgeving die zogenaamd bedoeld is om ons te beschermen. Het is allemaal zo doorzichtig zodra je het eenmaal doorhebt. 

Ze willen ons dwingen om een kant te kiezen terwijl ze zelf het narratief bepalen. Ik ben van mening dat er maar 1 kant te kiezen is en dat is de kant van het totale volk van planeet Aarde. 

Kies niet de kant van oorlogszuchtige “leiders” met hun gigantische ego’s en kies ook niet de kant van hun totalitair geworden overheden vol leugenachtige en corrupte politici. Kies de kant van het volk dat enorm te lijden heeft onder deze afschuwelijke oorlog, totalitarisme en de uitvoer van de Grote Reset. 

Wij moeten een front vormen tegen het kwaad dat onze mensheid tracht te verwoesten maar dit moet een vreedzame revolutie worden. Een revolutie van bewustzijn waarbij wij de macht van de Elite afwijzen in ruil voor liefde en menselijke waarden. Ik geloof dat dit kan door de liefde en menselijkheid uit te dragen in ons gedrag en ons handelen. 

De sleutel in het succesvol dwarsbomen van de WEF agenda is door te decentraliseren en daarmee het leven vrij en aantrekkelijk te maken voor de mens. Wanneer we een keuze hebben dan weet ik dat we zullen kiezen voor vrijheid. Die keuze wordt ons nu ontnomen en daarom moeten nieuwe gelegenheden gecreëerd worden. 

Ik ben er heilig van overtuigd dat een mens in vrijheid, welzijn en welvaart veel meer te bieden heeft dan een mens onder totalitaire controle en in armoede. De vrijheid om het juiste te doen maar ook om te groeien en te leren is zo essentieel voor de mensheid. We moeten terug naar fundamentele waarheden waar de woorden die we uitspreken hun oorsprong weer vinden in de schoonheid van het bestaan en we deze schoonheid laten reflecteren in ons eigen dagelijkse leven, in ons gedrag en wat wij elkaar geven. 

We zijn van volledig van het pad afgeraakt maar diep in ons allemaal zit het morele kompas verscholen die ons de gouden weg wijst. Het zit in ons gevoel verborgen, de liefde en passie die we ervaren maar ook de pijn en verdriet wanneer we daarvan afdwalen. 

Pin It on Pinterest