De PCR test staat nu echt op omvallen

Met de recent ingediende retraction paper met 10 belangrijke punten waarop de PCR test absoluut faalt te voldoen aan de noodzakelijke criteria is het nog maar de vraag of de PCR test in zijn huidige vorm nog een toekomst heeft.

Dat brengt mij bij een volgend punt. Als de Drosten paper waar ongeveer 70% van alle testen op aarde op gebaseerd zijn ingetrokken wordt dan valt ook de basis weg van alle corona-maatregelen in deze zogenaamde tweede golf. Een tweede golf van hoofdzakelijk positieve PCR uitslagen.

Er liggen mensen op de IC. Zoals er elk jaar mensen op de IC liggen. September t/m april zijn altijd maanden geweest waarbij het drukker is vanwege virussen en hun eventuele schadelijke gevolgen bij risico-patiënten. De toenemende vergrijzing als gevolg van de babyboom na de 2e wereldoorlog en het structureel wegbezuinigen van gezondheidszorg en het halveren van de IC capaciteit resulteert al jaren in problemen. Dit staat volledig los van de komst van corona. Een virus dat nog nooit is geïsoleerd volgens de gouden standaard. Een virus dat niet eens als actief en besmettelijk aangetoond kan worden met de huidige PCR test. Hoeveel van deze zogenaamde corona-patiënten in de ziekenhuizen hebben er uberhaubt werkelijk COVID-19? Hoeveel liggen er niet vanwege andere virussen en onderliggende gezondheidsproblemen die eigenlijk feitelijk primaire gezondheidsproblemen zijn. Denk aan hart en vaatziekten, long-aandoeningen, obesitas, diabetes.

Het hele narratief dat de IC’s het niet meer aankunnen en dat wij daarvoor het land op slot moeten gooien met alle vergaande gevolgen van dien om maar de zorg te ontlasten is gecreëerd om je medewerking af te dwingen. Als het vrijwillig niet lukt dan maar met dwang en natuurlijk met veel krachtige termen om je emotioneel te chanteren. De werkelijkheid is dat wij nooit een kritiek punt hebben bereikt en dat is echt niet dankzij de effecten van de lockdown want dat is niet wetenschappelijk bewezen. Er werden zelfs noodziekenhuizen uit de grond gestampt. Ziekenhuizen zoals die bij Schiphol die uiteindelijk nooit gebruikt zijn. In die 9 maanden van lockdowns en maatregelen had onze regering de kans om de zorg aan te sterken. Om de capaciteit te verhogen. De mogelijkheden lagen er maar Gommers maakt zich meer zorgen dat zij zich op de IC’s gaan vervelen en vervelen doen zij zich want er is tijd genoeg voor een Jerusalema dansje.

Het is voor iedereen met werkende hersencellen duidelijk dat de corona pandemie een zwendel is. Direct of indirect.

Nu heb ik een plaatje toegevoegd aan mijn post. The point of no return. Dat vraag ik mij namelijk af. Regeringen over de gehele wereld, big Tech, big Farma. Zo ontzettend veel geld en reputatie staat op het spel. Als die PCR test volledig afbrand en dat kan bijna niet anders dan klapt het hele zaakje in. Ik vermoed dat deze machtige mensen die zich maandenlang achter de achterlijk hoge positieve cijfers hebben verscholen er alles aan zullen doen om dit te begraven. Al die biljoenen aan vaccinaties, PCR testen en alle schade en doden die nog gaan komen als gevolg van de wereldwijde corona-maatregelen. Alles staat op het spel. Het grootste schandaal in de mensengeschiedenis. Dit zullen zij niet zomaar laten gebeuren maar de belangrijkste vraag blijft dan overeind staan. Wanneer staan wij als volk op en zeggen WIJ dat het KLAAR is. Hoeveel bewijzen heb je nodig om van je luie reet af te komen en ook te knokken voor je vrijheid?

Pin It on Pinterest