De druk op het kabinet werd simpelweg te groot

“Het kabinet en de adviseurs geloven nog steeds niet heel erg in het nut van mondmaskers. Maar in de samenleving neemt de roep om mondkapjes toe, daardoor ook in de Tweede Kamer.”

Wat een knap staaltje manipulatie. De samenleving verantwoordelijk maken voor het willen van mondkapjes. Ik zie al die enthousiaste mensen om mij heen met hun kapjes. Zij zijn zo blij en voelen zich zo veilig nu.

Er kwamen er een aantal met mondkapje bij mij over de vloer net. Ik zei, jullie mogen je kapjes afdoen hoor. Ik heb nog nooit in mijn leven twee volwassen mensen zo snel iets zien afdoen. De opluchting was als een baken van licht in de duisternis. Zo blij waren zij.

Niemand met verstand zit te wachten op mondkapjes dragen. Dit is een WHO agenda en onze regering is bezweken onder de druk. Dat heeft geen ene fuck met de wensen van de samenleving te maken. Neem je verantwoordelijkheid en geef toe dat je het land uit handen hebt gegeven. Dit is medische dictatuur. Geef je eigen bevolking niet de schuld van de maatregelen. Dit doen jullie allemaal zelf!

1 ding ben ik het wel mee eens. Gehoorzamen aan deze waanzin maakt je onderdeel van het probleem. Vecht voor je rechten en vrijheden of raak ze kwijt. Neem eigen beslissingen of een ander zal het voor je doen.

Pin It on Pinterest