Een gestoorde visie

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te weten dat het World Economic Forum slecht nieuws betekent voor de toekomst van onze beschaving hier op aarde.

Zij eren hun trotse leden en Young Global Leaders. Mensen zoals Rutte, Macron, Trudeau en Kaag.

Hooghartige leugenaars die haat zaaien, uitsluiten en discrimineren en hun schouders ophalen wanneer zich ernstige zaken voordoen binnen hun partij en op nationaal gebied. Ze houden elkaar het hand boven het hoofd en geven collectief geen reet om hun volk.

Je moet je bek houden en als dissident en ongevaccineerd persoon heb je geen rechten meer. Ze zouden het liefst je burgerschap afpakken en je onderwerpen aan hun willekeur en waanzin.

Dit is hun belofte voor de toekomst. Alles onder de vermomming van een “more resillient, inclusive and sustainable World” aldus kun opperbevelhebber professor Klaus Schwab.

Hun werkelijk idealisme is echter een radicaal linkse uiting van fascisme, totalitarisme en technocratie waarbij het in hun ogen “domme en nutteloze” volk onder de duim gehouden moet worden en volgens de rechterhand van Klaus bezig gehouden moet worden met drugs en videogames.

Snap je een beetje waar het mij allemaal om te doen is? Het verlies van onze vrijheid en rechten aan gestoorde lui zonder enig spoor van empathie of menselijkheid? Gecalculeerde mensen met een idealisme die geen enkele rekening houden met de dromen, verlangens en welzijn van het individu?

Deze destructieve visie werd aan ieder oplettend mens kenbaar gemaakt toen de wereldwijde gecoördineerde invoering van de lockdowns en draconische coronamaatregelen van start gingen.

Inspiratieloos, leeg en koud zijn ze van binnen. Het zijn denkers zonder liefdevol perspectief, verlost van enig besef van moraliteit, integriteit en zonder ook maar een spoor van creativiteit. Hun wereld bestaat volledig uit de totale identificatie met het fysieke en nemen daarbij het welzijn van de ziel niet in acht. Zij geloven daar niet in. Zij zien je lichaam als ruilmiddel. Een product dat gebruikt en misbruikt mag worden hoe zij willen. Een biologische computer die je kan hacken en herprogrammeren tot de perfecte slaaf en dan heb je er maar een paar nodig. De rest van de mensheid kan vervangen worden door kunstmatige intelligentie en robots die het paradijs van de Elite zullen dienen totdat ook zij zich tegen hen meesters zullen keren.

Dat is hun droom. Hun ideaal. Hun streven en daarom moeten wij ons ertegen verzetten. Voor onszelf, voor onze familie en geliefden en voor onze toekomstige generaties.

Wij moeten ze stoppen. Het World Economic Forum. De Europese Unie. De NAVO en het collectief van de Elite en iedereen die ons willen onderwerpen aan hun waanzinnige visie. Landen zoals bijvoorbeeld China die zijn volk keer op keer door een afschuwelijke hel laten gaan. Dit is het pure kwaad dat verslagen moet worden.

De toekomst is liefde, samen en in vrijheid en anders is er geen toekomst behalve de hel die je toekomt.

Pin It on Pinterest