De waanzin Von der Leyen

Von der Leyen haat de mensheid. Iets anders dan dat kan ik niet concluderen. Wat zij hier doet, is kolen op het vuur gooien. Een vuur moet je gecontroleerd laten afbranden tot het dooft maar wat we nu zien is het vooruitzicht van een vuurzee dat wild om zich heen zal slaan. Zijn zinderende en allesvernietigende hitte zal verspreiden totdat alles gereduceerd is tot as.

Toetreding tot de EU

Oekraïne toelaten tot de EU zal leiden tot de 3e wereldoorlog. Dit is namelijk een regelrechte oorlogsverklaring aan Rusland. Dit gaat verder dan wapens leveren en sancties opleggen. Als je eenmaal deze weg inslaat dan is er geen weg meer terug. Dan moet je all the way gaan en dat zal vernietiging zijn. Miljoenen onschuldige burgerdoden en platgebombardeerde steden. Ook Europese steden want denk voor geen seconde dan we dan veilig zijn hier. Als we dit steunen dan nodigen wij de gruwelijkheden van de oorlog uit in ons eigen leven. Als je dacht dat twee jaar draconische coronamaatregelen erg waren wacht maar totdat je in een meerjarige wereldoorlog verzeild raakt. Dan leer je de definitie van lijden vanzelf kennen. Zit het hem daar in? Ligt het aan de naam Leyen? Wil ze de wereld zien leyen vanwege haar afgunst naar de mensheid toe?

Falseflag operaties

We worden aan alle kanten bespeeld door oorlogspropaganda en falseflag operaties. Ik geloof voor geen seconde wat ze ons allemaal vertellen. Dat vertrouwen is weg en er zijn te veel dingen die niet kloppen. Een Zelensky die bij ons in De Kamer komt spreken en een staande ovatie krijgt om daarna zijn optreden voort te zetten bij de Grammys? Wat een toneelspel. Hij is nooit president geworden. Hij is altijd acteur gebleven.

Vrede en niet Oorlog

We moeten inzetten op vrede en niet de oorlog verder laten escaleren. Iedereen met gezond verstand zal dit adviseren. Wat bezielt deze mensen en waarom is er niemand in haar directe omgeving die haar aangelijnd houdt en zegt: “Ben je helemaal besodemieterd? Jij gaat niet de veiligheid van miljoenen Europeanen op het spel zetten voor jouw ego en WEF-agenda.” Ik snap het niet. Zijn ze allemaal zo apathisch geworden? Zo gehersenspoeld door de WEF doctrine?

Deze WEF-fanatici moeten gestopt worden. Uit onze overheden geschopt worden. Hun macht ontnomen worden voordat ze alles slopen wat ons lief is. Jarenlang hebben ze hun gang kunnen gaan. Hun gif kunnen verspreiden en dit is hun collectieve eindresultaat. Een waanzinnig plan voor een “Great Reset” met totalitaire ambities. Een toekomst gedoemd om te falen.

The Great Reset

Ze zagen een kans en grepen de kans op de macht over de wereld en ze hebben nu al alles verspeeld. Het is overduidelijk dat hun gedachtegoed voor een zogenaamde duurzame en inclusieve wereld niet tot zijn recht kan komen op de manier die zij voor ogen hebben. Ze willen dringen en dwingen. De mensheid een richting op duwen terwijl ons ontwakende bewustzijn juist flirt met de gedachte van een wereld van meer simplisme. Geholpen door technologie maar terug naar een lokaal bestaan van samenhorigheid, gemeenschap en fundamentele familiewaarden. Een bestaan van eerlijke productie en gezonde voeding waarbij de toenemende vrijheid ons juist de ruimte geeft om zelf de juiste keuzes te maken in de wereld gesteund door de wijze mensen om ons heen.

The Great Resist

Als er ooit een moment was in onze samenleving om elkaars verschillen opzij te zetten en massaal de straat op te gaan voor de vrede en tegen deze provocatie en escalatie van de oorlog dan is het nu! We moeten onszelf laten horen en de liefde in ons hart laten spreken in plaats van de haat die ons is aangeleerd.

Ik zie alleen nog zoveel mensen die eerst voor het uitsluiten van de ongevaccineerden waren die nu trots met Oekraïne en EU-vlaggetjes pronken en de oorlog liever ophitsen. Ze zien de wereld niet voor wat ze op dit moment is. Een misleiding.

De polarisatie in onze samenleving is tastbaar geworden, maar wanneer het gaat om vrede dan mag deze verdeeldheid geen stand houden. Hoe krijgen we mensen zover om in te zien dat dit niet de juiste weg voorwaarts is voor de mensheid? Ik heb meer vragen dan antwoorden, maar we kunnen er samen uit komen. De collectieve liefde voor vrijheid en vrede zal ons inspireren tot het zijn van betere mensen die betere keuzes leren maken. Zal het op tijd zijn? Ik hoop het en anders dan blijft het leven wat het eigenlijk altijd al was.

Een groot avontuur.

Pin It on Pinterest