Ze komen achter onze allerjongsten aan!

De gemiddelde leeftijd van iemand sterft met corona is 83 jaar of zo en zelfs dan zijn er nog vele ervan die nog herstellen op hoge leeftijd. 83 jaar is onze gemiddelde levensverwachting.

Waarom blijft men zich richten op kinderen die niet ziek zullen worden van corona? Nu 5 tot 11-jarigen? Dit is grensoverschrijdend en als samenleving moeten wij dit massaal afkeuren. Onze kinderen worden massaal voor de bus gegooid. Eerst met de lockdown maatregelen. Toen door ze de schuld te geven en af te straffen met de avondklok en nu leg je de verantwoordelijkheid van falend overheidsbeleid ook nog eens bij ze neer door onzin te verkomen zoals “je doet het voor de ander”

Met elk nieuw mediabericht. Elk nieuw besluit, maatregel en nieuwe wetgeving maken “zij” zich steeds meer schuldig aan misdaden tegen de mensheid.

Alles voor de volksgezondheid? Het is nog nooit zo slecht gesteld geweest met onze gezondheid door draconische maatregelen en nu medische apartheid. Ons toekomstperspectief is ernstig vermindert en daarmee lopen de wachtlijsten bij o.a. De jeugd GGZ alleen maar verder op in zorgwekkend tempo. Iets wat amper in de media aandacht krijgt.

En nu gaan ze achter onze allerjongsten aan met hun prik gepush. De staat als drugsdealer en doe je het niet dan wordt je als 2e rangs burger weggezet. Ook door je medemens, dit allemaal dankzij de propaganda en door de overheid aangedreven polarisatie en haatcampagne.

Lieve mensen. Het is na 2 jaar toch wel overduidelijk dat de staat NIET het beste met ons voor heeft maar ons verder de afgrond in zullen helpen. Je zag het bij de troonrede. Hun strakke, schuldige en liefdeloze smoelen in beeld. Zullen ze beseffen dat dit de laatste troonrede was?

Er waren honderd redenen om een lijn in het zand te trekken en ik heb mijn reden allang gevonden maar als u nog niet de reden heeft gevonden dan moet het vooruitzicht dan onze allerjongsten met experimentele gentherapie worden geïnjecteerd toch wel het moment zijn om in verzet te gaan.

Wij moeten deze waanzin stoppen want wij hebben de kracht om het te doen. Wij zijn samen verbonden in liefde en vrijheid vele malen krachtiger dan de waanzin.

Blijf vreedzaam strijden maar met passie en overtuiging. Wij mogen ze geen ruimte meer geven. Het stopt hier en nu met onze ongehoorzaamheid.

Facebook is dol op het censureren van berichten zoals degene die u net heeft gelezen. Op www.mewe.com/i/melissakampers verenigen elke dag meer strijders om deze censuur te omzeilen. Blijf niet achter en maak een account aan en natuurlijk kunt u ook altijd mijn berichten zonder censuur blijven lezen op deze website.

Pin It on Pinterest