Wees als water

Het volk, daar wordt niet naar geluisterd. Maandenlang hebben wij in lockdown gezeten. Al het plezier is uit het leven gehaald. Mensen worden neergezet als besmettingsgevaar en in de media worden wij gedemoniseerd. Onze eigen minister president zegt dat wij onze bek moeten houden en terwijl ze demissionair zijn sluiten zij ons massaal op na 21:00 met een avondklok.

Wat had je nou gedacht? Ik heb al maanden geleden gewaarschuwd. Ik had het over het volk als elastiek. Blijven kijken hoeveel rek erin zit door steeds meer maatregelen op te stapelen en gefeliciteerd

. Het elastiekje is gisteren geknapt. Natuurlijk zaten er foute figuren bij onder de betogers en weet je wat, dat soort foute figuren zitten ook bij de politie en in onze regering. Hou die spiegel maar eens voor.

Dit los je niet meer met geweld op dames en heren. Dit ga je niet redden met je Politie en je legertje. Die mannen en vrouwen trekken het straks ook niet meer. Misschien dat je nog een handje vol sadisten weet te strikken voor je knokploeg maar onthoud maar goed dat wij met veel meer zijn.

Nederland en in feite de hele wereld geeft een duidelijke boodschap af. Wij lusten jullie leugens niet meer. Je bullshit maatregelen en je angst propaganda. Wij zien de cijfers en lezen ons in over de feiten. Wij zien nu het geheel en zeggen keihard NEE tegen jullie misselijkmakende Great Reset.

Ik sta voor liefde en vrijheid en de enige manier voorwaarts is door meer vrijheid in de wereld te brengen. Blijf ons negeren, blijf ons onderdrukken. Doe wat je moet doen. Je zal het verliezen.

Onthoud goed, regering en handhavers. Dit hebben jullie aan jezelf te danken. Wil je vrede? Leer dan te luisteren naar het volk. Neem ons serieus en als wij zeggen GENOEG dan is het al véél te laat.

Wij zullen als water zijn ❤️?

Pin It on Pinterest