Wat een show. Dat stelletje struikrovers daar in Den Haag

Houden lekker handjes boven het kale hoofdje van Grappighuas. Zij hebben onze toekomst verkocht aan de hoogste bieder maar oh wat zijn ze toch solidair onder elkaar.


Grappermaker belooft het vertrouwen terug te willen winnen van de BOA’s. Dezelfde BOA’s die hardwerkende ondernemers hebben geterroriseerd de laatste maanden als zij zich niet aan de corona maatregelen houden. Wanneer ga je het vertrouwen terugwinnen van het volk Grapper? Nooit? Nee, dat snap ik. Dat vertrouwen is kaput!
Wat een grap zeg. Staan we op dat Malieveld te demonstreren tegen de waanzin in de wereld. Worden we nog voor idioten uitgemaakt ook. Worden we bedreigd om in elkaar geslagen te worden door een leger aan ME omdat we de anderhalve meter afstand niet houden en meneertje Grapperwaus die staat een beetje de huilebalken om zijn baantje omdat hij de anderhalve meter eigenlijk stiekem ook maar bullshit vindt? Flikkerstraal een eind op.


Inpakken en wegwezen. De hele regering. Allemaal en daarna onderzoeken instellen naar elk persoon. Rutte heeft het over het milde Nederland. Dat durft hij te zeggen in een land waar kinderfeestjes verstoort worden door 30 agenten met honden. Dat durft hij te zeggen in een land waar undercover knokploegen van de Politie ingezet worden tegen vredige demonstranten en ouderen met waterkanonnen worden belaagd. Kinderen die weg moeten duiken anders worden zij door politiepaarden overreden. Het milde Nederland. Wij, het volk zal mild zijn als jullie allemaal ter verantwoording geroepen worden. Wij zullen niet pleiten voor de doodstraf, alleen levenslang voor het schenden van alle mensenrechten.


Je snapt natuurlijk wel dat dit eigenlijk alleen maar in ons voordeel is. De waarheid is in plain sight. Geen 1 BOA of agent hoeft mij nog aan te spreken over die cojona flauwekul en als mensen met boetes de zaak aanvechten dan kan er geen rechter zijn die met een voorbeeld als Grappighaus de boel nog serieus kan nemen. Alles seponeren. Klaar ermee.


Die spoedwet kan ook meteen van tafel want met een stel clowns en dieven in de regering gaan wij, het volk niet akkoord met het opgeven van onze grondrechten. Deze zijn ingesteld om ons te beschermen tegen een kwaadwillende macht en daar is zeker sprake van.

Pin It on Pinterest