Wanneer is genoeg ook genoeg voor jou?

De manier waarop er geframed word is zo doorzichtig en simpel maar toch trapt heel politiek Nederland erin. Ook mensen die niet direct met het huidige beleid eens zijn. Denk aan BBB en BVNL. 

Ik blijf mij erover verbazen.

Ik heb het dan over het framen van die zogenaamde 15 procent van ongevaccineerde Nederlanders. Mensen die om verschillende redenen besloten hebben om dat spuitje niet te nemen en wat die redenen ook moge wezen, laten we heel duidelijk zijn dat het je fundamentele recht is om een beroep te doen op de onaantastbaarheid van je eigen lichaam. Als het gaat om je eigen lijf dan mag je egoïstisch zijn. 

Ze doen het nu geloven alsof beroep doen op dat fundamentele recht een onverantwoordelijke keuze is. Ze doen het voorkomen alsof je keuze voor vrijheid ten koste gaat van de samenleving. 

Al die argumenten kloppen gewoon niet. We praten hier over medische experimenten. Een nieuwe mRNA technologie waarvan er niets bekend is over de lange termijn gevolgen. We praten over een spuitje dat dodelijke gevolgen kan hebben voor mensen en we praten over een virus waar zeker 98% van de wereldbevolking zich nooit zorgen om hoeven te maken. 

Wat was de gemiddelde leeftijd van mensen die sterven aan covid? 83 jaar of zo iets? Mensen die al ziek waren. Nu komen er ook meer jongere mensen in de ziekenhuizen te liggen, sinds ze gevaccineerd zijn welteverstaan. Ze doen het voorkomen alsof de ziekenhuizen bomvol liggen met de ongevaccineerden die nu de veroorzakers zijn van uitgestelde zorg. 

Dit is onjuist!

De uitgestelde zorg komt door het wanbeleid van hetzelfde kabinet dat maar al te graag onze vrijheden en grondrechten beperken. Ze zijn zo vlug met het wijzende vingertje naar die onverantwoordelijke ongevaccineerden terwijl zij de veroorzakers zijn van deze problemen en niemand anders. In 2016 werd er al gewaarschuwd door de diensten dat wij een pandemie in de zorg niet aankonden. Het kabinet heeft er toen geen reet aan gedaan. Sterker nog, het aantal IC bedden liep verder terug en er werd meer bezuinigd in de zorg dan wat anders.  

Er wordt door de politici ook zo luchtig gedaan over “vrijheid”. Alsof zoiets een egoïstische keuze is. Rot op. Het is je plicht om op te staan voor de vrijheid en zeker wanneer er sprake is van wanbeleid en corruptie. Wanneer er sprake is van andere belangen en anti democratische ideologieën. Wanneer er sprake is van polarisatie geïnstigeerd door dit demissionair kabinet. 

Wil je mijn redenen weten waarom ik het niet gedaan heb? Het gaat je niets aan maar je mag het weten van mij. Hugo schijnt het toch al te weten toch? en hij weet waar ik woon. Neem een banketstaaf mee Hugo als je langskomt en daarna heel snel ophoepelen. 

Ik laat mij niet vaccineren omdat ik onze leiders niet vertrouw. Ik laat mij niet vaccineren omdat ik de media en de naar voren geschoven “experts” niet vertrouw. Ik vertrouw Big Tech niet die mijn plotseling overal voor censureert. Ik vertrouw Big Farma niet die al decennialang bekend staan om de grootste maffiapraktijken in de geschiedenis van de mens. 

Ik vertrouw een experimentele gentherapie niet dat in een half jaar in elkaar geflanst is en waarvan er gerommeld is met uitslagen, onderzoeken en om spoed toelatingen die hiervoor helemaal niet van toepassing mogen zijn. Ik vertrouw de bijwerkingen niet en de partijen die deze bijwerkingen registreren. Zij melden hooguit tien procent en bagatelliseren de gevolgen in de media terwijl er dagelijks steeds meer plotselinge sterfgevallen in de social media gedeeld worden van pas gevaccineerd mensen. 

Naast deze vertrouwenskwestie die de afgelopen twee jaar alleen maar problematischer is geworden door de pure mishandeling die wij ongevaccineerden moeten doormaken, de uitsluiting, de discriminatie en de haatcampagnes is er ook nog zoiets als noodzaak.

Ik zie namelijk geen noodzaak om mij in te spuiten tegen een virus met een globaal IFR van 0,15 / 0,16. In mijn leeftijdscategorie liggen die IFR percentages nog veel lager dan dat. We praten dan over verwaarloosbare aantallen. Ik zie geen noodzaak om mij te laten testen als ik geen symptomen heb. Ik zie geen noodzaak voor mondkapjes die mij niet tegen virussen beschermen. Ik zie geen noodzaak voor corona passen die niets en niemand beschermen omdat de mensen met een groen vinkje gewoon ziek kunnen worden en anderen kunnen infecteren. Ik zie geen noodzaak voor een QR samenleving.

Ik zie geen noodzaak voor lockdowns en avondklokken die geen enkel bewezen positief effect hebben gehad. Ik zie geen noodzaak om vrijheden en grondrechten in te blijven perken terwijl de ernst van het virus totaal niet in verhouding staat met de ernst van het langdurig inperken van deze vrijheden en grondrechten.

Wees je ervan bewust dat deze zogenaamde corona vaccins nooit getest zijn op hun capaciteit tot het tegenhouden van transmissie. Het hele lulverhaal van “je doet het ook voor anderen” kan je dus meteen door de plee spoelen. Het is totale nonsens. Het zijn NLP technieken om je te emotioneel mee te chanteren. Meer is het niet. 

Even even voor de goede orde. Er is nog nooit een regime geweest die vrijheden zomaar heeft teruggegeven. Zij genieten van hun macht en controle. 

Ik kan nog urenlang doorgaan en nog honderden argumenten geven over wat er allemaal niet klopt aan de afgelopen twee jaar.

Laat ik dus voor nu afronden en je vertellen dat onze vrijheden en fundamentele rechten op het spel staan. De corona pandemie wordt misbruikt om een totalitair globaal regime te installeren. Onze democratie wordt systematisch gesloopt. 

Het interesseert me geen bal of je wel of niet gevaccineerd bent. Ik zie dat de mensheid in grote problemen verkeerd. Een toekomst zonder deze vrijheden en rechten waar onze voorouders zo hard voor gevochten hebben met hun bloed, zweet, tranen en hun levens is geen toekomst en laat ik benadrukken dat individuele vrijheid fundamenteel is. 

Vrijheid onder voorwaarde is geen vrijheid maar tirannie. De noodzaak moet duidelijk zijn. Sta op! Sta op en vecht!

Twee jaar lang zijn we door narcisten mishandeld. De constante terreur elke dag weer. Elke seconde van de dag staat die propaganda machine aan en word jij als schuldige aangewezen. Twee jaar lang hebben we dit moeten doorstaan en het zal maar doorgaan totdat ook jij genoeg hebt van deze mishandeling.

Misschien heb je straks alles gedaan wat ze van je vroegen. Je spuitjes, je boostershots en je QR codes. Braaf je mondkapjes op en je winkel gesloten en altijd meegegaan met wat ze van je verwachten. Er zal een moment komen dat je werkelijk alles hebt gedaan omdat jij dacht dat je iets goeds deed en dan kom je erachter dat het nooit voldoende zal zijn. Ze zullen altijd meer van je eisen. Ze willen je ziel en je levenslust. Ze willen je gehoorzaamheid tot de dag dat je sterft. 

Wanneer is het voor jou genoeg?

Pin It on Pinterest