Veel mensen willen terug naar het oude normaal

vergeet echter niet dat de ellende van nu voort is gekomen uit het gebrekkige oude normaal. Alles is beter dan het nieuwe normaal zou je misschien denken maar wij kunnen veel beter dan dit. Veel beter dan de Build Back Better richting. Beter dan de SDG’s van agenda 2030. Een technocratisch dictatuur waar modellen en kleurcodes ons leven bepalen. Wij hebben dit niet nodig en niemand zit erop te wachten. Het is een totaal gebrek aan liefde en visie.

Laten wij een beter normaal starten. Een normaal van liefde en verbinding. Een normaal verlost van corruptie en agenda’s. Een normaal van vrijheid en expressie. Een normaal van welvaart, innovatie en gezond verstand. Een normaal waar technologie ons leven makkelijker maakt in plaats van overbodig. Een normaal van globaal dat niet ten koste gaat van lokaal.

Ik heb niet alle antwoorden maar ik ben ervan overtuigd dat wij er samen uit kunnen komen.

De agenda die nu gepusht word is ongeschikt voor een gezonde mensheid. Je kan passie en liefde niet bedwingen met systemen in systemen en nog meer systemen die bepalen hoe het allemaal moet werken met regels en modellen.

Het leven is kort. Geniet ervan. Neem risico’s. Heb vertrouwen en volg je hart. Maak je eigen keuzes op basis van je persoonlijke enthousiasme. Lach, dans en zing. Het leven is om te vieren. Ons lijdensweg is een constructie door onszelf, een eigen opgedrongen gevangenis voor de ziel terwijl de wereld ons werkelijk alles schenkt om compleet en voldaan te zijn.

Wees geen corona slachtoffer. Wees een pionier onderweg naar het Gouden Tijdperk. Bewandel het gouden pad. Hand in hand.

Het zal niet altijd makkelijk zijn maar het zal de moeite waard zijn ❤️?

Pin It on Pinterest