Stop de waanzin

Weet je wat wij het beste kunnen doen? De waanzin van de maatregelen stoppen!

98 procent van het huidige leed op aarde is het directe gevolg van deze corona maatregelen. 2 procent van het leed als gevolg van het virus waar wij zogenaamd voor beschermd moeten worden.

Begint het in te dalen? Valt het kwartje?

Terwijl politiek en journalistiek Nederland inzoomt op de rellen is het belangrijk dat wij niet onze focus verliezen op wat daadwerkelijk het belangrijkste is en dat is het stoppen van de oorzaak die er achter zit.

Oftewel, de buiten proportionele maatregelen die zonder geldige en wetenschappelijk voldoende onderbouwde argumenten ons tegen de wil word opgedrongen. De maatregelen die miljoenen mensenlevens verwoesten en dat is alleen nog in Nederland. Dit is echter een globale gebeurtenis.

Keur jij de rellen af? Terecht maar neem dan ook een duidelijk standpunt in over de oorzaak van de rellen. De gestoorde maatregelen waar steeds minder mensen in geloven en niet alleen dat. Wat dacht je van dat onzin vaccin wat als paspoort naar toekomstige vrijheid word verkocht in de media. Die vrijheid die ons is afgepakt en waar wij onze mening niet over mogen uitspreken. Het is niet zomaar de media die dit vaccin verkoopt. Nee, met het hele circus en poppenkast erbij. De grote vaccinatieshow. Alles word uit de kast getrokken om naïeve mensen te overtuigen van de noodzaak en veiligheid van dit genetische experiment. Ik ken een aantal historische figuren, monsters is misschien een beter woord die hier razend jaloers op zouden zijn geweest. Dat kan ik je wel vertellen. De corona crisis is een ingenieuze manier gebleken om het gehele volk te onderwerpen aan totale controle. Mijn petje af, echter sta ik aan de kant van het licht dus verder dan dit zal ik niet gaan in mijn respect. Nee, ik zal zo hard blijven schoppen totdat deze piramide van machtswellust volledig instort.

We weten allemaal dat het niet stopt bij het vaccineren toch? Na 10 maanden zullen de meeste mensen in mijn vriendenlijst inmiddels voldoende geïnformeerd zijn.  Het is namelijk maar een volgende stap in het conditioneren van de mens om de zelfbeschikking op te geven voor een groter goed. De Grote Reset. Het Nieuwe Normaal.

Het totalitaire regime. Een gevangenis voor de ziel.

Mijn oproep dus aan alle strijders. Keur het geweld en de rellen af van alle kanten maar steek al je energie in het wegnemen van de oorzaak. De waanzin maatregelen. Leg de zwendel bloot. De belangenverstrengelingen. De politieke agenda’s en internationale afspraken. Zoom in op de verschillende instanties en hun systeemrot. Leg de corruptie bloot in onze samenleving.

Toon geen genade voor zij die liegen en bedriegen. Iedereen in de wereld verdient de waarheid over wat er nu gaande is en wij zullen deze samen tonen.

Deze Elite die nu hun macht aan het consolideren zijn, deze Elite is doodsbang voor het volk. Als wij niet meer door de hoepels springen. Als wij geen JA en AMEN meer zeggen. Als wij opkomen voor onze fundamentele rechten als zelfdenkende, zelfbeslissende mensen dan is het klaar. Dan kunnen wij werkelijk bouwen aan een mooie toekomst.

Tot die tijd wil ik zeggen, trap niet in hun spelletjes. Speel het spel op een hoger niveau. Laat je niet verleiden tot geweld. Laat je niet klein maken. Geef je kracht nooit weg maar deel het met je mooie medemens.

Bedankt voor uw aandacht.

Met heel veel liefde ?❤

Pin It on Pinterest