meditation, spiritual, yoga-1384758.jpg

Mijn boodschap aan de overheid

Nog heel even voor de duidelijkheid overheid.

Nee, ik ga mij niet laten vaccineren en nee, vaccinatieplicht gaat daar geen verandering in brengen.

Nee, ik betaal ook niet mee aan testen want ik laat mij niet testen. Nu niet. Nooit niet.

Ja, je kan mij shamen, blamen en framen maar ik weet waar ik als mens voor sta. Liefde, vrijheid en met mijn eigen integriteit volledig in tact. Dat kunnen jullie mij nooit afpakken. Kunnen jullie dat ook zeggen of hebben jullie je ziel al verkocht aan de duivel? Slappeling!

Dreig met wat je wil. Het benadrukt alleen maar nogmaals de noodzaak om het spuitje niet te nemen en niet te gehoorzamen maar vooral naar je eigen intuïtie te blijven luisteren. Altijd!

Ja, ik kan mijn baan verliezen. Mijn leven kan moeilijk gemaakt worden maar mij krijg je nooit klein. Ik ben een oneindig spiritueel wezen met een menselijke ervaring en ik heb niets nodig om het leven te vieren. Elke seconde op aarde is een geschenk en soms moet ik mijzelf daar aan helpen herinneren maar mijn rijkdom en wijsheid zit allemaal in mij net zoals het verborgen zit in jou.

Geen regime kan daar ooit verandering in brengen. Ik ben mijn eigen kracht. Soeverein zelfs als dat in gevangenschap moet want in mijn hoofd ben ik altijd vrij. Geen maatregel kan dat beperken. Ik vind een weg.

Ik zal nooit zwichten voor tirannie. Jullie kunnen zeggen wat jullie willen. Liegen, bedriegen en de boel manipuleren. Jullie kunnen het goedpraten maar wat in de wereld nu gebeurt met het demoniseren en uitsluiten van ongevaccineerden is zo FOUT als maar zijn kan en ik zal niet rusten totdat dit onrecht is rechtgezet.

Kom maar op. Elke toenemende mate van dwang en onderdrukking maakt mij alleen maar sterker en resoluter in mijn missie om liefde en vrijheid op aarde te brengen. Voor ons en de generaties na ons.

Ik ben er klaar voor. Ik ben hiervoor geboren. Niet gedacht dat het ooit nodig zou zijn maar nu weet ik het dus so be it.

Game on!

Pin It on Pinterest