Typhoon. Satellite view. Elements of this image furnished by NASA. Typhoon Nabi, 2005.

In het oog van de storm

We zijn in het oog van de storm. Het lijkt allemaal rustig. Het lijkt allemaal stil maar we zitten er middenin. Nu is de tijd om extra waakzaam te zijn want om werkelijk te ontsnappen aan de storm is om erdoorheen te moeten, vroeg of laat. De confrontatie gaat plaatsvinden. Daar is geen ontkomen meer aan. 

De elite die het totalitarisme willen invoeren zijn drukker bezig dan ooit. We zien de ontwikkelingen met de Europese Unie en hun wens om ons in digitale slavernij te rommelen en we zien de machtsgreep van het WHO om op niet democratische wijze te bepalen welke draconische maatregelen er getroffen moeten worden wanneer er weer een virus “dreiging” is. We zien bureaus en ministeries of Truth als paddenstoelen uit de grond gestampt worden die voor ons gaan bepalen wat desinformatie is en wat we wel en niet mogen zeggen en lezen. Deze instanties worden gerund door woke extreem linkse fascisten.

We hebben onze ogen open en zien het allemaal gebeuren. Elke dag worden er meer van hun plannen en ziekelijke ideologieën ge-exposed. Hun corruptie wordt blootgelegd en het bewijsmateriaal begint zich op te stapelen. Toch lijkt het tij nog niet te keren. Ze gaan gewoon door met de leugens en hun plannetjes voor totalitaire macht over ons, de vrije mens. 

Laat je hierdoor niet ontmoedigen en gebruik deze periode waarin je niet direct invloed hebt op de ontwikkelingen als een fase van de strijd waar je de zaken op een rijtje zet en de voorbereidingen treft voor de culturele confrontatie die gaat plaatsvinden.

Blijf erover praten. Blijf exposen. Blijf altijd zoeken naar de fundamentele waarheden van de wereld en weiger ooit mee te gaan in de voorgeschreven werkelijkheid van deze zieke mensen want ziek zijn ze. Ziek in hun hoofd en ziek in hun ziel. Wij moeten dus het gezonde verstand en de kracht van liefde en creatie blijven in deze chaotische tijd. Laten wij de houvast zijn voor iedereen die verlangt naar een werkelijk betere wereld, niet de schijn die ze wordt voorgeschoteld. 

Ook ik voel de rust in het oog van de storm. Ik voel de vermoeidheid optreden van elke dag weer bevestigd krijgen wat we al twee jaar zeggen. Ik gebruik deze tijd om mijn wonden te likken en aan te sterken want we hebben nog een hele lange strijd te gaan. Ik kan je in ieder geval vertellen dat ondanks dat ik nu misschien wat meer op een afstandje kijk en mijn rust nu pak dat ik nooit zal zwichten voor de tirannie die over ons uitgerold gaat worden.

Wij vormen een prachtig collectief van levenslustige mensen en wij mogen niet toestaan dat deze passie voor het leven, dat vlammetje in ons dooft dankzij het werk van zielloze, intellectueel armoedige en zwaar gestoord elitair volk. Zij verdienen de overwinning niet en het gaat ook niet gebeuren. De grote reset zal mislukken. Elke andere uitkomst betekent waarschijnlijk het einde van de mensheid. Het zal ons in een spiraal van zelfdestructie brengen, we zien het al aan alles om ons heen. Wij moeten daar liefde en vrede tegenover stellen. 

Ik heb vertrouwen in onze collectieve kracht om iets prachtigs te creëren. Let’s do this!

Pin It on Pinterest