Het gaat niet om een virus. Het gaat niet om volksgezondheid of de kwetsbare mensen beschermen

Het gaat om het vervangen van dit corrupte en falende systeem met een nieuw systeem dat niets anders is dan een oud systeem in een modern jasje. Marxisme. Een nog veel corrupter systeem waarvan de kans tot falen honderd procent is en het aantal slachtoffers negenennegentig procent.

Build Back Better – Agenda 2030 – Sustainable Development Goals – Great Reset. Al deze zaken zijn onderdeel van deze nihilistische visie voor onze nabije toekomst. Alles onder de vermomming van gelijkheid, inclusiviteit, duurzaamheid en klimaatbestendigheid.

Soms zeggen plaatjes en hier en daar een videootje genoeg om te zien wat zich werkelijk afspeeld en hoe ons beleid en politieke opinie beïnvloed wordt door een groep denkers die onze wereld willen transformeren in iets waar werkelijk niemand op zit te wachten.

Wij weten allemaal wat de uitkomst van deze transformatie zal zijn.

Slavery “you will own nothing. Not even your humanity” – World Economic Forum

Uitgevoerd door uw lokale overheid in dienst van een globaal regime.

Nu is het tijd om plaatjes te kijken. Dit was 5 minuten werk om bij elkaar te rapen. Laat staan als je hier een uur voor gaat zitten. Er is nooit een excuus voor onwetendheid. Onwetendheid zal altijd leiden tot onderdrukking.

Pin It on Pinterest