Het dagboek van Melissa Kampers – 7 februari 2022

In wat voor een tijd leven we toch met z’n allen? Het is eigenlijk best historisch en interessant te noemen.

Het jachtseizoen is vroeg van start gegaan dit jaar. Ditmaal zijn de pijlen gericht op de podcast maker en host Joe Rogan. Zijn bereik is te groot en hij laat mensen aan het woord waar de gevestigde orde niet blij mee is. Een smerige campagne tegen hem is gestart om hem te deplatformen van Spotify.

Ergens ben ik blij dat we hier getuigen van zijn want het laat de valsheid, corruptie en wanhoop zien van de Elite, Big Tech, mainstream media en Big Farma. Ze trekken werkelijk alles uit de kast om onwelgevallige geluiden het zwijgen op te leggen. Het is eigenlijk zielig te noemen, de wanhoop waarmee dit uitgevoerd wordt. Alsof iemand met zo’n groot bereik als Joe Rogan ooit op deze manier het zwijgen op te leggen is.

Het maakt niet uit op welk platform Joe zit. Mensen zullen hem overal volgen en supporten. De oude media graaft dus eigenlijk hun eigen graf door zich zo verwerpelijk op te stellen. Het is eerlijk gezegd ook de hoogste tijd om afscheid te nemen van deze corrupte mensenrechtenschendende partijen. De omvang van hun giftige parasitaire invloed op onze samenleving is volledig blootgelegd. We zien de keizer zonder kleren.

In Ottawa, Canada is nog steeds de historische trucker protest aan de gang maar we naderen een gevaarlijk punt. De smerige leugenaar Trudeau en zijn boevenbende doen er alles aan om de truckers neer te zetten als terroristen. De mainstream media doet er gezellig aan mee terwijl er hier in Nederland amper een woord over gesproken wordt. De politie in Ottawa is begonnen met het in beslag nemen van jerrycans met brandstof. Brandstof dat gebruikt wordt door de truckers om warm te blijven en hun eten te kunnen koken. Het is nu dus de tactiek geworden om ze te laten bevriezen en te verhongeren daar. De politie laat zich misbruiken als ordinaire dieven die stelen van liefdevolle en vreedzame mensen die daar alleen maar zijn in naam van vrijheid en fundamentele mensenrechten. 

In Nederland is Mona Keijzer, voormalig staatssecretaris die zich al eerder tegen 2G uitsprak samen met een gezelschap een petitie gestart om de corona pas af te schaffen in Nederland. Onder de hashtag onverdeeldopen kreeg dit manifest al heel snel de nodige aandacht en binnen twee dagen stond de teller al op ruim een half miljoen ondertekeningen. Dit terwijl de website petities.nl voor het grootste deel van de tijd offline was omdat het de toestroom van bezoekers niet verwerken kon.  

Plotseling zie je bekende namen die zich niet eerder tegen de maatregelen hebben uitgesproken zich scharen achter dit initiatief. De Gemeenteraadsverkiezingen staat op het programma en dus lijkt hen zo’n initiatief een uitgelezen kans om zieltjes te winnen alleen om deze zieltjes vervolgens te verslinden met list en bedrog.  Het is goed dat deze petitie de aandacht krijgt maar we moeten waakzaam blijven dat we niet in de maling genomen worden.

Pin It on Pinterest