Het dagboek van Melissa Kampers – 12 oktober 2021

12 oktober 2021

Is de wereld verslaafd aan en verstijft van angst? Hoe lang duurt het nog voordat de massa zich niet meer gek laat maken door het angst zaaien dat momenteel plaatsvindt?

De mainstream media gaat nu all-in met het aankomende griepgolf narratief. Dit zal vast wel weer ingefluisterd en gebaseerd zijn op de OMT-modellen die nooit uitkomen en altijd het meest onrealistische en pessimistische beeld schetsen. Ik heb het eerder gezegd. Met modellen is het cruciaal wat voor data je erin stopt. Als jij als OMT-lid belangen hebt bij het in stand houden van een staat van medische paraatheid en een globaal vaccinatieprogramma dan is het makkelijk om deze modellen een gewenste voorspelling te laten doen. Belangenverstrengeling is niets nieuws onder de horizon en ze kunnen op de website van het OMT doodleuk beweren dat hier nooit sprake van zal zijn bij de gekozen leden, de praktijk wijst uit dat er vrijwel altijd sprake van belangen- en ludieke verdienmodellen is.

In een normale wereld zouden keiharde feiten en wetenschappelijk onderzoek dat ook door partijen buiten de door het WHO en Staat aangewezen “experts” bevestigd wordt de basis moeten vormen voor besluit. In de extreme gevallen zoals het moeten inperken van vrijheden of het buitenspel zetten van grondrechten moet ook extreem terughoudend gehandeld worden. Alleen in absolute noodgevallen waarbij de feiten duidelijk aantonen dat de lichamen zich buiten de ziekenhuizen beginnen op te stapelen als we nu niets doen mogen zulke besluiten genomen worden. Men roept dan de noodsituatie uit maar uiteraard hebben ze nu de spoedwet. Een machtigingswet waar ik nog keihard tegen gedemonstreerd hebt. We stonden samen in de vorm van een hart om de kamer bewust te maken van de glijdende schaal en het gevaar van een totalitaire macht, maar de kamer die belast is met het bewaken van onze grondrechten ging zonder pardon akkoord en had geen boodschap aan ons. 

We leven helaas niet meer in een normale wereld. Het is de spoedwet dat een demissionair kabinet totale macht geeft om onze vrijheden en rechten verder in te perken en dat gevaar zagen wij al mijlenver aankomen. Ze hebben er goed over nagedacht en niets aan toeval overgelaten. Denk je dat het nog steeds om de volksgezondheid gaat? Blijf vooral lezen want ik heb een flauw vermoeden dat die mening nog gaat veranderen als dat het geval is. 

De jacht op onze kinderen is geopend. Weer worden zij als oplossing aangedragen en moeten zij de last dragen van een generatie die er een verschrikkelijke puinhoop van heeft gemaakt. Een “How dare you” had hier beter op zijn plaats geweest dan bij het klimaatverhaal. De kinderen hiervoor op laten draaien is moreel verwerpelijk. Ondenkbaar en toch accepteren mensen dit. 

Elke drie maanden was er een andere reden om de maatregelen te verlengen en nu trekken ze de oude al eerder gespeelde kaart van “de zorg ontlasten”. Twee jaar hebben ze de tijd gehad om de zorg te versterken. Er is geen reet gedaan. Er zijn geen nieuwe mensen opgeleid en geen extra Ic-bedden bijgekomen. De miljarden die de zorg goed had kunnen gebruiken zijn naar de uitrol van een QR/test-samenleving en vaccinaties gegaan. Weer andere stapels geld verdwenen richting landen zoals Italië. Er was toch nergens geld voor? 

Dit demissionair kabinet is in staat om de meest draconische wetten en maatregelen te treffen, maar zodra de zorg structureel aangepakt moet worden stellen ze dat ze in hun mogelijkheden beperkt zijn vanwege de status demissionair. Are you kidding me? 

Nu willen ze zelfs twee jaar lang de kinderbijslag bevriezen zodat ze geld vrij kunnen maken voor ICT. Zeker om de QR-infrastructuur te verbeteren en de corona-app door te laten ontwikkelen. Wij betalen voor onze eigen onderdrukking.

Het bericht dat nu in de media gepropagandeerd word is dat alle kinderen, maar aan de griepprik moeten om zo de zorg te ontlasten. Eerst geef je ze een experimenteel en potentieel onveilig corona vaccin en nu volgt de griepprik. Wat is toch deze obsessie met het inspuiten van de bevolking? Het is van een soort perversiteit om kotsmisselijk van te worden en bovendien is het extreem roekeloos om een hele wereldpopulatie op die manier bloot te stellen aan zoveel onzekerheden en risico’s. Hebben ze werkelijk niets geleerd van het gedrocht dat de Mexicaanse griep heet en de verschrikkelijke schade die vooral kinderen geleden hebben van dat vaccin? Deze kinderen zijn voor het leven beschadigd met ernstige aandoeningen zoals narcolepsie. 

Ik heb vragen over die griepprik. Worden dat straks ook mRNA vaccins? Moderna is namelijk al volop bezig met de ontwikkeling ervan terwijl er nul informatie bekend is over de huidige mRNA corona vaccins en hun langetermijngevolgen. Gaan wij onze kinderen straks blootstellen aan onnodig gevaar om het wanbeleid van de overheid verbloemen? Dit is buitenproportioneel en geen gezond weldenkend mens had in 2019 ooit akkoord gegaan met deze gang van zaken, maar de angst voor een virus heeft alles veranderd. Angst is een slechte raadgever.  

Ik heb nog 1 belangrijke vraag. Zijn we helemaal gek geworden?! Je hoeft niet te antwoorden want het is een retorische vraag.

De corona besmettingen in Nederland neemt weer toe zo luiden de berichten vandaag. Vooral in gebieden met een lage vaccinatiegraad zo blijkt uit de onbetrouwbare RIVM-cijfers. Welke ongevaccineerde idioot laat zich überhaupt nog testen? Testen leidt alleen maar tot meer testen en testen zonder symptomen alleen tot valse positieve uitslagen. 

Experts pleiten voor lokale maatregelen, maar zij zijn alleen expert in angst zaaien en mooie verdienmodellen. De leden van het Red Team geven de overheid ongevraagd adviezen over corona beleid en geven de Bijbelgordel de schuld van stijgende corona besmettingen. Waarom noemen ze het eigenlijk nog steeds besmettingen? Het zijn positief geteste gevallen met een methode die ongeschikt is om een diagnose te stellen. Hoe vaak moet dat nog herhaald worden?

De corona pas is niet voldoende, nee die heidense anti-vaxxers moeten zich, maar onderwerpen aan nog zwaardere maatregelen. Wie niet gehoorzaamd moet maar voelen. Doe je mondkapje op en laat je knevelen door de overheid. Het zal niet lang meer duren voordat premier Rutte zijn volk weer aanspreekt “je moet gewoon je bek houden” zal zijn advies zijn.  Jullie aanbidden een valse God. De enige echte God is corona en haar heilig verklaarde ministers van het OMT, RIVM, WHO en Red Team. 

Wenst u een second opinion wanneer uw vrijheden en grondrechten ingeperkt worden op basis van onzin modellen en angst propaganda? Helaas pindakaas, dat is niet meer mogelijk. Ze hebben een second opinion namelijk de mond gesnoerd en hun socialemedia-accounts geblokkeerd of verwijderd. De anderen worden bedreigd met brieven. De eis, onmiddellijk te stoppen met het verspreiden van een alternatieve opinie op de kwestie corona en vaccinaties. De enige experts die gehoord mogen worden zijn zij die door het regime geselecteerd zijn. 

Als ik mijn eigen teksten teruglees dan lijkt het allemaal uitzichtloos en negatief, maar er is hoop. Er is licht na de tunnel, het is alleen nog een lange weg te gaan. Wij moeten meesters worden van ons eigen leven en ons niet meer laten knechten door anderen die hun wil opleggen. Claim je bestaansrecht en vecht voor je vrijheid. 

“Nu ze niets te verliezen had, was ze vrij.”

Paulo Coelho, Elf minuten

Pin It on Pinterest