Het dagboek van Melissa Kampers – 10 oktober 2021

10 oktober 2021

Ik heb iets nieuws geleerd vandaag. Griep is de nieuwe corona. Of was corona nu de oude griep? Ik volg het niet meer met al dat rebranden. Twee dingen blijven mij wel duidelijk en dat is dat je nimmer moet zwichten voor tirannie en trouw moet blijven aan je eigen integriteit en moraliteit. De manier waarop alles gedaan word met dwang, agressie en censuur is reden genoeg om voorzichtig en argwanend te zijn. Dan heb ik het nog niet over de wetenschappelijke en ethische bezwaren van de corona maatregelen, vaccinatie campagne en QR/test samenleving. Mijn vertrouwen is volledig kapot gemaakt door bruikbare idioten als een Hugo de Jonge. Een man die vaccinaties vergelijkt met frikandellen en een corona pas met het hebben van een rijbewijs is in mijn ogen ontoerekeningsvatbaar. 

De QR-samenleving betekent totale controle en macht in handen van de Staat. Uw deelname is vereist want anders volgt uitsluiting en daarna mogelijk vervolging. Dit is nu het nieuwe normaal. Het is een kwestie van wennen toch? We weten allemaal wat de Koning zei toch? Niet normaal maken wat niet normaal is? Ik geloof dat de Koning zich richtte tot  iedereen die zich trouw heeft gezworen aan de Koning om deze taak tot zich te nemen. Volgens mij is de boodschap niet aangekomen.  

De kamer heeft een enorme verantwoordelijkheid en dat is namelijk om onze grondwet te bewaken in Nederland. De rechters doen dit niet want daar hebben wij tenslotte de kamer voor maar wat als de leden in de kamer met een grote meerderheid lid zijn van een partijkartel? Een kartel dat volledig onboard is met de Build Back Better plannen en een samenleving geregeerd door Sustainable Development Goals? Zijn zij dan nog de betrouwbare partij waar wij onze bewaking van grondrechten kunnen neerleggen? Ik denk het namelijk niet en dan krijg je te maken met een plicht als burger om ongehoorzaam te zijn en zelf deze taak op zich te nemen. 

Nog even over de griep. Ze gaan mensen nu testen voor zowel de griep als corona en doen dit met hetzelfde sample dat ze afnemen bij mensen. Kortom, zowel griep als corona worden bij elkaar opgeteld en samen zullen zij de rechtvaardiging vormen voor het aanhouden van de corona pas. De pas zal snel omgetoverd worden tot een pas die voor meerdere virussen van toepassing is en als jij niet kan aantonen dat je gezond bent of gevaccineerd tegen deze virussen dan geen groen vinkje. Langzaam maar zeker zullen steeds meer zaken gekoppeld worden aan deze pas en zo kan een totalitair regime zijn volk volledig controleren. Zij hebben nu een monopolie op de vrijheid. You will own nothing and you will be happy. Ook je vrijheid ben je kwijt maar of je werkelijk gelukkig bent? Ik zie vrijheid namelijk als een essentieel onderdeel van een gezond bestaan. Vrijheid is zo belangrijk als zuurstof en in de afwezigheid ervan zullen wij verstikken. 

Ik heb trouwens zitten denken over de rol van onze eigen Koning Willem-Alexander en ik ben streng geweest in mijn uitlatingen. Ik zag hem als een verrader maar als je kijkt naar zijn toespraken dan is het duidelijk dat hij zich richt tot ons met de boodschap om ons te verzetten tegen de tirannie die nu gaande is en om voor onze vrijheid en rechten te vechten. Ook tijdens zijn toespraak voor de Four Freedoms Awards in 2020 is dit overduidelijk en bezorgt hij mij kippenvel. Hij waarschuwt ons hier nogmaals voor de gevaren van onze tijd.

“Laten we niet toestaan dat de corona pandemie wordt gebruikt als excuus om fundamentele vrijheden en mensenrechten te beknotten”

Koning Willem-Allexander

Pin It on Pinterest