Het boerenprotest

Burgers die klagen over de gevolgen van het #boerenprotest missen nog het bewustzijn dat noodzakelijk is om jezelf te beschermen tegen wat de gevolgen zullen zijn wanneer de boeren het niet redden.

Wij zijn namelijk ook aan de beurt. Boeren en Burgers staan samen heel sterk tegen totalitarisme, maar als die steun wegvalt dan staan we er werkelijk alleen voor en met onze rug tegen de muur.

Dan is er nog maar 1 weg en dat is al je schepen verbranden en grootse offers maken. Iets wat niemand wil.

Dus toon wat begrip en respect voor het boerenprotest. Weet wat op het spel staat hier.

Je manier van leven zal verdwijnen. Je vrijheid om je eigen leven naar wens in te richten? Verleden tijd. Al je dromen, je passies en ambities zullen plaats moeten maken voor volledige gehoorzaamheid aan je enige meester. De oppermachtige en tirannieke staat en heb je het lef om op te staan dan ga je eraan. Niemand die je zult redden. Geen boer die je kan voeden, geen schuur waar je kan onderduiken. Geen schouder om op uit te huilen. Alleen de achterdocht, de angst en het constante gevoel van de lus om je nek die steeds strakker wordt aangetrokken.

Als je dus een keertje niet op tijd aan kan komen op je werk dankzij de boeren dan is dat maar even zo. Je toekomst staat op het spel en de tijd dringt.

Dus ik zeg, steun de boeren waar je kan. Sta op en ga nooit meer zitten voor je fundamentele vrijheden en rechten als mens. Zeg NEE tegen dit kabinet en hun plannen. Zeg JA op het leven in vrijheid en geluk, samen schouder aan schouder in harmonie en het is in deze toestand dat wij de echte problemen die de mensheid tegenkomt kunnen oplossen.

Pin It on Pinterest