Er is geen toekomst met dit kabinet

Rutte waarschuwt ons. “Ga maar uit van lastenverzwaringen” zegt hij. Wel aardig van hem dat hij ons hiervoor waarschuwt want stel je voor dat je nog niet doorhad dat wij absoluut geen toekomst hebben met dit kabinet. Die vergissing maak je in ieder geval niet meer.

Het begon met angstzaaien en propaganda campagnes wat later haatzaaien werd richting een groep kritische Nederlanders die snel de denigrerende naam “wappies” bestempeld kregen. We kregen plotseling te maken met een mate van censuur dat nog nooit eerder vertoond was.

Twee jaar lang

Twee jaar lang is ons leven aan banden gelegd. Draconische coronamaatregelen hebben onze fundamentele vrijheden en mensenrechten vrijwel net zo lang ingeperkt. Miljoenen Nederlanders werden uitgesloten en gediscrimineerd door dit kabinet. 1115 kinderen zijn nog steeds niet terecht bij hun ouders.

Miljoenen mensen namen deel aan een medisch experiment en dissidenten werden vrijwel elk weekend van een of ander veldje afgeslagen door op hol geslagen politieagenten. 

Miljarden euro’s werden uitgegeven aan corona-apps, testen, spuitjes, mondkapjes en aan ondernemers die gedwongen de deuren moesten sluiten. Keer op keer weer. 

De schijn van vrij zijn

Nu lijkt het allemaal vrij te zijn, maar iedereen met een functionerende hersencel weet dat dit schijn is. We zijn helemaal niet vrij. Ons staat verdere inperking van vrijheden en mensenrechten te wachten. Ze zijn er al heel erg druk mee bezig.

Inflatie

Nu hebben we te maken met twaalf procent inflatie. We moeten geloven dat dit de schuld van de Russen is en dat het tolereren van deze absurd hoge inflatie een teken van solidariteit is richting Oekraïne. Een land dat alleen vraagt om meer oorlog. 

Wij weten natuurlijk dat de inflatie voornamelijk komt door al dat geld bijdrukken. Twee jaar destructieve en nauwelijks werkende coronamaatregelen komt met een hele hoge prijs. Die betalen we nu en niet alleen in geld maar ook in welzijn. Heel veel mensen gaan nu de gevolgen ervaren en mysterieuze gezondheidsproblemen stapelen zich om. Ze durven het beestje nog niet bij de naam te noemen en jij weet vast wat er werkelijk aan de hand is.

Het kabinet als vijand van het volk

Ons kabinet is overgenomen door vijandige elementen van het World Economic Forum. Young Global Leaders, stakeholders, denkers en collaborateurs van dit “praatclubje” dienen niets anders dan deze collectieve ideologie voor een totalitair en technocratische supermacht. Deze overweldigend extreemlinkse lui die inmiddels geradicaliseerd zijn tot fascisten geven geen reet om het volk. Wij zijn een dom volk, nutteloze eters waar je geen last van moet hebben. Zo denken ze over je. Ze leven in hun eigen elitaire bubbel.

De grootste landverrader is uiteraard Mark Rutte. Mark is niet alleen lid van het World Economic Forum, hij is een sturende kracht binnen deze groep. Je ziet hem intens genieten wanneer hij zich onder zijn vriendjes begeeft in Davos, maar wanneer hij ons moet aanspreken dan zie je niets anders dan afkeer in zijn gezicht. Hij haat het Nederlandse volk. Wij moeten onze bek houden en alles slikken.

Zijn haat wordt weer eens bevestigd met zijn aankondiging van lastenverzwaringen. Lastenverzwaringen terwijl miljarden van ons geld rechtstreeks naar linkse klimaathobby’s gaan die onze natuur nog meer gaan vergallen en onze boeren zullen onteigenen. Dat allemaal tijdens een opkomende energie en voedselcrisis. 

Miljarden vertrekken richting de EU en in de vorm van wapens richting Oekraïne zodat de oorlog oneindig door kan blijven gaan omdat vrede gewoon niet bij het “nieuwe normaal” past. Klaus zou waarschijnlijk zeggen dat het een noodzakelijk kwaad is voor de Grote Reset. 

Ik kan urenlang door blijven gaan. Ik kan het hebben over die miljoenen die nu weer gestoken gaan worden in een zogenaamde volgende pandemie (was er ooit sprake van een pandemie dan?) of over miljoenen aan onzinnige rapporten en onderzoeken die door WEF-collaborateurs worden uitgevoerd. Er komt geen eind aan en wij, ja wij zijn weer degene die de rekening moeten betalen voor hun zieke idealisme.

De toekomst is aan ons

Dit kabinet heeft geen toekomst. Nederland heeft geen toekomst met dit kabinet. Wij hebben geen toekomst in Nederland met dit kabinet. Het is duidelijk wat er moet gebeuren. Wij zullen nooit verlost zijn van de ellende. Het zal allemaal nog veel erger worden. Niets doen is simpelweg geen optie meer. Iedereen moet zich gaan leren uitspreken en er moet een vreedzame revolutie komen die zijn weerga niet kent. 

Ik zal blijven strijden want het zit niet in mijn aard om op te geven. Samen hebben wij zoveel potentie om het beter te doen. We kunnen zoveel meer brengen, meer liefde, meer inspiratie, meer creativiteit en dat allemaal in een wereld van vrijheid en waar individuele mensenrechten gerespecteerd worden. Daar vecht ik voor met hart en ziel. Het leven heeft alles in huis om een paradijs op aarde mogelijk te maken. Zonder haat, drang, dwang of oorlog. Dat is een idealisme waar ik mee kan leven. 

Pin It on Pinterest