De eerste grote stap is door de overheid gezet om medische apartheid naar Nederland te brengen

Ze gaan deze maand van start met het draaien van pilots om mensen toegang te verlenen tot activiteiten in onze samenleving die ons de afgelopen 13 maanden onmogelijk gemaakt zijn door de buitenproportionele en onrechtmatige coronamaatregelen.

Toegang tot deze activiteiten is alleen mogelijk als jij een negatieve corona-test kan overleggen. De volgende stap zal zijn, een corona-paspoort. Zo zal het gevaccineerde deel van de samenleving toegang krijgen tot vrijheden die in beginsel al van hen waren en zal het niet-gevaccineerde deel van de samenleving verder buitengesloten worden en gestigmatiseerd worden door de geradicaliseerde aanhangers van de corona cultus en de bruinhemden die in dienst van het regime hun minderwaardig zelfbeeld met excessief geweld compenseren.

Voor mij is dan de volgende stap heel duidelijk. Een parallelle samenleving. Ik zal namelijk niet buigen voor dit gestoorde regime. Ik werk niet mee aan zo’n manier van leven wat niets meer met samenzijn te maken heeft maar meer lijkt om een uiting van ernstige geestesziekte. Het is walgelijk en moreel verwerpelijk wat door moet gaan voor het “nieuwe normaal”. Ik zal dus steeds meer richting een samenwerkingsverband gaan met mensen die hun menselijkheid wel koesteren en wiens visie het is om op een liefdevolle, vreedzame en vrije manier de verbinding op te zoeken met elkander.

Alleen in verbinding met gelijkgestemden en door toenemende organisatie kunnen wij een veilige haven bouwen in een anders in en in verrotte wereld.

Pin It on Pinterest