De corona maatregelen, het testen en de vaccinaties. Het draait alleen om macht, geld en controle

De regering geeft geen fuck om jouw gezondheid. Hugo is nooit bij mij langsgekomen hoor als ik ziek in bed lag om een trosje bananen en een reep chocolade te brengen. They don’t give a shit about you. Zij dromen van hun zeteltje, hun plekje naast de andere griezels die denken de macht te hebben op deze prachtige blauwe parel.

Mensen die zucht naar macht, geld en controle hebben zijn de armste mensen op aarde. Zij realiseren zich niet dat zij geboren worden met alle rijkdom en dat er nooit ten koste van de vrijheid van een ander een actie of beslissing genomen hoeft te worden om toe te voegen aan je eigen zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Het zijn de meest onzekere, out of touch types op aarde en proberen daardoor de ander naar beneden te halen zodat zij groter lijken. Het is niets anders dan een façade. Zij hebben geen enkele macht over ons dan de macht die wij ze geven. Knoop dat goed in je oren.

Als je rechtvaardig en integer bent dan hoef je een ander niet te dwingen. Dwang is altijd zwakte.

Kijk eens goed in de spiegel. Zie hoe prachtig en krachtig jij daadwerkelijk bent. Jij strijder voor vrijheid. Jij die oproept tot verbinding en liefde. Jij die de mensenrechten verdedigd! Jij bent zoveel krachtiger dan een Hugo de Jonge of een Mark Rutte. Zij grijpen naar macht en houden zich een ideologie voor die totaal verwijderd is van de connectie tussen mens en natuur. Verdaald zijn zij en wij zullen ze de weg wijzen door onze collectieve ongehoorzaamheid.

Ja, geloof het of niet maar zelfs voor hun vrijheid strijden wij al dan niet bewust. Wij strijden voor elke ziel zodat iedereen de kans krijgt om in te zien hoe oneindig mooi en liefdevol ze kunnen zijn en dat het daar om draait. Niet om geld, niet om macht of status. Niet om een ander te kunnen controleren. Nee, liefde en harmonie. Vrijheid en wijsheid. Gezondheid door geloof in eigen kracht en overtuiging in eigen kunnen. Dat is het enige wat echt waarde heeft. De belevenissen, hoe vluchtig ze ook mogen zijn en je connecties met je medemensen. De vriendschappen, de lach en de traan. Dat is het waardevolle. Dat is de moeite waard.

Pin It on Pinterest