Beste verzetsstrijders

Beste verzetsstrijders,

Ik heb al meerdere malen mensen opgeroepen om te stoppen met onderlinge verdeeldheid te creëren. Ik heb uitgelegd dat dit het kankergezwel is van elke verzetsgroep. Het ondermijnt je eigen doelen en maakt het de onderdrukkers daarmee wel heel erg makkelijk. Je doet gewoon feitelijk hun werk. Zij zullen je dankbaar zijn. 

Nu gaat er iets rond op internet en dat spant toch wel de kroon. Het gaat weer eens over Willem Engel en Viruswaarheid en dat zij onderdeel zijn van een controlled opposition. Deze is dit keer erg humoristisch. Als je naar viruswaarheid.com gaat dan kom je uit op de site van het RIVM. Dit is voor de verdeeldheidsheersers (de daadwerkelijke controlled opposition, bewust of onbewust) bewijs dat Viruswaarheid dus geen zuivere koek is.

Ik ga je nu iets uitleggen over hoe internet werkt. Iedereen maar dan ook iedereen kan een URL kopen en deze vervolgens doorlinken naar een andere website. Dat heet een 301 redirect. Ik heb ook een 301 redirect op mijn eigen website, die stuurt je dan naar mijn facebook live pagina. De kans is dus vele malen groter dat een trol dit heeft gedaan dan dat dit bewijs is dat Willem Engel en Viruswaarheid controlled opposition zijn. Je verzwakt je geloofwaardigheid om dit zo te stellen want het bewijst alleen maar dat je niet je huiswerk hebt gedaan.

Kritisch denken alleen is niet voldoende. Wij kunnen over alles kritisch zijn. Dat is niet zo moeilijk. Het gaat erom dat je met geldige argumenten en bewijzen komt. Het gaat erom dat je weet waar je over praat. 

Je zet jezelf niet alleen enorm voor schut je creëert ook een onderlinge verdeeldheid en onnodige afleiding in een tijd waarbij elke seconde telt.

Deze dommigheid is alleen maar voer voor de trollen. Als je serieus genomen wenst te worden in plaats van geassocieerd te worden met Jensen Tokkies en complot gekkies zorg er dan alstublieft voor dat jij je shit op orde krijgt. Je pretendeert wakker te zijn. Dat is mooi. Gebakken lucht is het eigenlijk. Wakker of slapend, het is irrelevant. Het enige dat het verschil maakt zijn de woorden die je spreekt, de dingen die je geloofd en de acties die je uitvoert. Deze voegen toe aan vrijheid, liefde en waarheid of ze voegen toe aan de angst, de onderdrukking en de leugen. 

Je bent vrij om te kiezen waar jij je op focust. Nog wel.

Pin It on Pinterest