Be the change

Ik zie veel machteloosheid om mij heen maar niemand is krachteloos. Macht is sowieso maar tijdelijk maar kracht is iets dat diep in ons allemaal verscholen zit en die kracht kunnen wij ontwaken in onszelf.

Al dat gemekker. Ik heb daar persoonlijk niet zoveel mee. Kaag wordt minister-president. Stemmen heeft toch geen zin. Het gaat alleen maar erger worden. Dat soort verslagenheid lees ik dagelijks. Al zou je gelijk hebben, het interesseert mij werkelijk geen ene reet. Het gaat om wat JIJ doet! Hoe jij ermee omgaat. Hoe jij in het leven staat en hoe jij het verschil gaat maken.

Jij bent de verandering die je wenst te zien. Jij bent de oplossing. Zoek niet naar bevestiging of goedkeuring in de wereld om je heen. Wacht niet tot een ander het initiatief neemt. Er is zo ontzettend veel dat jij zelf kan doen. Hoeveel heb jij over voor je vrijheid? Je bent namelijk niet zo machteloos als je denkt. Dat wordt je alleen van geboorte af aan wijsgemaakt door het systeem waar wij in geboren worden en vervolgens ga je dit verhaal je hele leven lang tegen jezelf verkondigen. Kap daar toch lekker mee. Niemand kan je klein houden behalve jezelf ❤

1 mens die in zijn/haar kracht staat kan een wereld veranderen. Hoeveel kunnen 1 miljoen mensen wel niet teweeg brengen als zij in hun kracht staan?

BE THE CHANGE

Pin It on Pinterest