Australië heeft misschien wel de zwaarste Lockdown en corona maatregelen in de hele wereld

De burgers van dit mooie land worden op een verschrikkelijke manier onderdrukt. Mensenrechten gelden niet meer. Dit terwijl wij kritische denkers inmiddels wel weten dat de corona pandemie een zwendel is van de Elite om totale macht en controle te grijpen. Ondertussen en door dezelfde Elite vinden de meest afschuwelijke zaken plaats. Dingen die het daglicht niet kunnen verdragen maar nu toch open en bloot liggen. Zaken zoals sex met kinderen. Geen enkele melding hiervan wordt door de mainstream media in behandeling genomen. Zij zijn te druk bezig met de angst campagne en het demoniseren van iedereen die kritische vragen stelt. De Big Tech bedrijven voeren ondertussen op globaal niveau censuur uit.

Wij pikken dit niet langer. Structureel zullen wij via alle middelen blijven aantonen dat onze wereld gekaapt is door een handje vol Elite die zich God wanen over de mens en hun perverse ideeën tot uiting brengen met al hun macht en hun geld. Dit handje vol die nu ook de agenda 21 uitrollen zien graag een kunstmatige toekomst waarbij het “gewone volk” gereduceerd is tot vee. Slaven verhandeld als gebruiksvoorwerpen. Deze toekomstige slaven worden dan vanaf jonge leeftijd gemanipuleerd. Kinderen van 4 leren hoe zij moeten masturberen en dat is nog maar 1 voorbeeld van deze zieke, onmenselijke toekomst die deze machtige mensen voor ons in petto hebben.

Ik heb nieuws voor je. Deze machtige mensen hebben alleen macht omdat wij, de mens zij deze macht geven. Zodra wij stoppen met het erkennen van hun autoriteit en wanneer wij de macht weer terugbrengen naar ons, het vrije volk dan pas maken wij kans om de tij te keren.

Vergis je niet. De wereld waar wij naartoe gaan zal HEL op aarde zijn voor ons. Niet voor de machtigste en de rijkste der aarde. De 1% van de 1%. Zij bouwen en perverse, zieke Utopia waar zij oppermachtig zijn over het slaven ras. Een slaven ras van alle kleuren en overtuigingen. Terwijl mensen naar elkaar wijzen en elkaar racisten noemen gaat deze Elite ervandoor met de hoofdprijs. Totale heerschappij over de aarde. 

WAKE THE FUCK UP.

Verenig je met elkaar. Wij zijn het vrije en liefdevolle volk als wij massaal besluiten om daarvoor op te staan en te vechten. Alleen samen krijgen wij deze satanistische psychopaten onder controle.

Pin It on Pinterest