pro·pa·gan·da (de; v(m))

alles wat wordt gedaan om aanhangers te winnen voor bepaalde (politieke) ideeën: propaganda maken

Het leidende politieke idee dat globaal heerst is dat er sprake is van een pandemie die de veiligheid van de mensheid zo ernstig bedreigd dat hiervoor extreme vrijheidsbeperkende maatregelen uitgevoerd moeten worden. Dit politieke idee gaat verder dan alleen vrijheid. Dit idee stelt ook voor dat iedereen geinjecteerd moet worden met een vaccin voordat er sprake kan zijn van het opheffen van deze extreme vrijheidsbeperkende maatregelen.

De mainstream media voert de propaganda campagne uit precies volgens dit politieke idee.

De volgende logische vraag is dit. Waarom is er sprake van een angst campagne als er geen sprake is van een werkelijke pandemie dreiging en waarom is er sprake van een actieve censuur campagne om elk tegengeluid te onderdrukken. In een democratische rechtstaat moet er sprake zijn van discussie over beleid zodat er overeenstemming bereikt kan worden en de beste oplossing uitgevoerd wordt. Ik heb nagedacht over welke opties wij hebben om te verklaren waarom wij nu in deze realiteit leven.

Optie 1: onkunde en onwetendheid (100% van de beslissingen nemen met 50% van de kennis)

Optie 2: het opzettelijk creeren van een globaal probleem zodat er een globale oplossing aangeboden kan worden en er ruimte gemaakt wordt voor een globale regering.

Optie 1 heb ik overwogen maar deze optie valt af. Er is namelijk sinds maart veel meer kennis vergaard. Er is dus geen sprake meer van 50% van de kennis maar toch worden de maatregelen verder uitgebreid. Het is bewezen dat de PCR testen ongeschikt zijn voor het aantonen van besmettingen bij mensen. Het is bewezen dat de kans dat het COVID-19 virus zich via micro druppels, de aerosolen verspreid 20x groter is dan de zogenaamde grote druppels. De anderhalve meter en de mondkapjes zijn allemaal gebaseerd op grote druppels terwijl dit juist de geringste dreiging is. Ondertussen is een juist protocol om het volk te beschermen tegen verspreiding via aerosolen nergens te bekennen. Je negeert dus een manier van overbrengen dat 20x hoger ligt en focust je op de geringste kans tot overbrengen? Waarom? en waarom zijn dit nu juist vrijheidsbeperkende maatregelen terwijl de vrijheid bij protocollen voor aerosolen veel minder ingeperkt hoeven te worden. Wat zegt jouw gevoel? Gevalletje opzet? Waarom kloppen de cijfers van de gewone griep niet meer? Wat is hier aan de hand? Is er uberhaubt ooit sprake geweest van COVID-19 of worden mensen gewoon positief getest op deeltjes corona RNA terwijl zij ziek worden van de gewone griep. Een griep die jaarlijks duizenden mensen het leven kost.

Optie 2 hier ben ik na goed nadenken op terecht gekomen. Ik was hier terughoudend in en ik heb nog niet het hele plaatje maar aan de hand van alle informatie kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat de globale COVID-19 pandemie en de daarop volgende maatregelen en veranderingen onderdeel uitmaken van het uitrollen van een agenda. Ik heb gekeken naar meerdere mogelijkheden en agenda 21 steekt er momenteel bovenuit. Agenda 21 is eigenlijk een toekomst beeld van een samenleving waar alles volledig gecontroleerd is. Het is een technocratische utopie waarbij vrijheid en menselijkheid geen enkele rol meer mag spelen. Elk aspect van het bestaan en de wereld wordt bepaald en gecontroleerd door een wereld orde. Heb je wel eens nagedacht over het rare fenomeen dat globaal ontstond? Weet je het nog? Het Nieuwe Normaal. Alle machtshebbers hadden het plotseling over het Nieuwe Normaal. Waarom lijkt dat zoveel op de Nieuwe Wereldorde want dat is feitelijk wat het Nieuwe Normaal inhoud. Wij gaan van mensheid richting het trans-humanisme. Er moet een eind komen aan individualisme en zelfbeschikking. Wij worden gereduceerd tot een batterij om deze onmenselijke realiteit te voorzien van energie.

Het is duidelijk dat als je het volk dit verteld dat je weinig medewerking kan verwachten. Het was daarom belangrijk om een globale en onzichtbare dreiging te introduceren waarbij regeringen kunnen optreden als beschermers. Vervolgens wordt het volk medeplichtig gemaakt en laat de regeringen hun volk geloven dat het opofferen van al hun vrijheden voor het gemeenschappelijk goed is. Sterker nog, als je het niet doet dan ben je een moordenaar.

Ik kan dit idee niet meer uit mijn hoofd krijgen. Als de regeringen hadden geluisterd naar de informatie van miljoenen mensen op aarde in plaats van te pogen deze groep monddood te maken dan had ik nog kunnen geloven in onkunde maar nu de mensen die de juiste en kritische vragen stellen systematisch de mond gesnoerd worden weet ik dat dit pure opzet is. Ik weet niet wie er allemaal bewust bij betrokken is en wie alleen maar de opdracht uitvoert. maar ik weet dat de waarheid boven tafel komt.

Er zijn naast agenda 21 nog andere belangen. Uiteindelijk allemaal belangen van de top 1% van de wereld. Sommige belangen zijn te gruwelijk voor woorden. Sommige belangen zijn des duivels.

Ik heb niet alle wijsheid in pacht maar mijn ogen zijn wijd open en ik herken de leugen. Ik zie de wereld die over onze ogen was getrokken om ons te verblinden voor de waarheid.

Pin It on Pinterest